Έτσι πάμε play offs

Η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για ποιοτική ενίσχυση είναι μάλλον ο καθοριστικότερος παράγοντας που θα κρίνει αν θα του επιτρέψει να βρεθεί στα play offs  του Champions League και σε αυτά να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους. Πρακτικά αυτό μεταφράζεται στην απόκτηση τριών παικτών που θα θεωρούνται έτοιμοι και ικανοί να κάνουν τη διαφορά.

Οι θέσεις στις οποίες η ομάδα πονά και έχει ανάγκη για ενίσχυση είναι λίγο πολύ γνωστές. Το αριστερό άκρο της άμυνας αιμορραγεί εδώ και ένα χρόνο και είναι για αυτό που οι περσινές ψευδαισθήσεις για επάρκεια από τους υφιστάμενους παίκτες δημιούργησαν τεράστια προβλήματα.

Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται έναν παίκτη σε κάθε γραμμή οπότε στο κέντρο υπάρχει η ανάγκη για έναν οκταροδεκάρι όπως αποκαλούν ορισμένοι τον παίκτη που μπορεί να συνεισφέρει με ουσιαστικό τρόπο τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Αν μπορεί να προσωποποιηθεί η αναζήτηση οι υπεύθυνοι φαίνεται ότι ψάχνουν κάποιο με τα χαρακτηριστικά του Λάνινγκ.

Τέλος μπορεί ο Σωτηρίου να έκανε πολλές υπερβάσεις για να μην κοστίσει η ανεπάρκεια του Πιατκόφσκι και η αποχώρηση του Καβενάγκι αλλά είναι επιβεβλημένη η απόκτηση ενός παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αυτός πρέπει να αποκτηθεί έγκαιρα έτσι ώστε να μπορέσει μέχρι τον 3ο προκριματικό να δέσει με την ομάδα.

Στα λόγια τα πιο πάνω ακούγονται εφικτά. Η περσινή εμπειρία ήταν τραυματική για όλους μας και είναι για αυτό που φέτος αναμένουμε να δούμε στην πράξη ότι το νέο μοντέλο που εφαρμόζει η διοίκηση Πετρίδη θα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!