Έτσι θα αλλάξει το κλίμα

Οι τρεις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να μην εκραγεί το ηφαίστειο αλλά η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να είναι έκρυθμη. Η στοιχειώδης ηρεμία και πίστη για ανατροπή των βαθμολογικών δεδομένων προέκυψε περισσότερο από την ήττα της ΑΕΚ παρά τις νίκες της δικής μας ομάδας αφού αυτές δεν συνοδεύτηκαν και από τις καλύτερες εμφανίσεις.

Όσοι είναι κοντά στην ομάδα ξέρουν ότι κάποια προβλήματα είναι άλυτα ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και αυτοί που προσδοκούν ότι μέσω της κακής αγωνιστικής πορείας θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τη δική τους ατζέντα.

Είναι για αυτό που η ομάδα μας χρειάζεται μια νίκη που θα στείλει ακόμα πιο ένα πιο ηχηρό μήνυμα ανάκαμψης. Ιδανικά αυτό το μήνυμα πρέπει να σταλεί στο Τσίρειο κερδίζοντας την ΑΕΛ. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος αλλά ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κάμψει την αντίσταση των Λεμεσιανών.

Ακόμα και αν κερδίσουν οι ΑΕΚ και Ανόρθωση τους δικούς τους αγώνες, η δική μας νίκη μέσα στο Τσίρειο θα είναι η καλύτερη ένεση ηθικού. Ίσως και απρόσμενα η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους 4 βαθμούς και θα πρέπει να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τη διατηρήσουμε ή και να την μειώσουμε ακόμα περισσότερο.

Μόνο έτσι θα αλλάξει το κλίμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!