Έτσι θα αλώσουμε το δασάκι της Άχνας

Ο ΑΠΟΕΛ τίθεται σήμερα αντιμέτωπος με τον ύπουλο και επικίνδυνο Εθνικό Άχνας ο οποίος είναι αήττητος στο γήπεδο του. Πρόκειται για τον πρώτο από μια σειρά δύσκολων αγώνων που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό αν θα πάμε στη φάση των αγώνων κατάταξης με ουσιαστικό βαθμολογικό πλεονέκτημα. Η διαφύλαξη της διαφοράς από τους διώκτες μας είναι το ζητούμενο και για να επιτευχθεί να πρέπει να αποδείξουμε μια σειρά από πράγματα.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η αμυντική μας λειτουργία ήταν τραγική και η νίκη ήρθε από σπόντα. Οι Ζελάγια και Κατσαράβα θα είναι και σήμερα οι δυο παίκτες που θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να περιοριστούν πλήρως. Οι Μερκής και Αστίθ δυσκολεύτηκαν αφάνταστα την προηγούμενη φορά και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν σήμερα θα είναι ο πιο γρήγορος Ιωάννου ένας εκ των βασικών κεντρικών αμυντικών.

Μια άλλη πρόκληση είναι να ανταποκριθούμε έχοντας τον πρώτο μας σκόρερ στον πάγκο αφού το σενάριο να προφυλαχθεί ο Πιέρος θεωρείται το πιθανότερο. Αυτό σημαίνει επιστροφή στο 4-2-3-1 με τον Ντε Καμάργκο στην κορυφή.

Αν αυτό φέρει και τον Μπερτόλιο στο αρχικό σχήμα είναι κάτι που θα ξέρουμε σε λίγες ώρες. Ο Αργεντινός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θεωρείται έτοιμος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X