Έτσι θα αλώσουμε το Παπαδόπουλος

Παραμονές του καθοριστικού αγώνα με την Ανόρθωση, ζούμε το γνωστό σκηνικό όπου η ομάδα που νιώθει αδύνατη στο αγωνιστικό κομμάτι προσπαθεί με διάφορους τρόπους να καλύψει τα ουσιαστικά κενά της για να αποφύγει την ήττα. Αναφερόμαστε στην ομάδα του Πουλλαϊδη η οποία αν δεν κερδίσει τον αγώνα ή πολύ περισσότερο αν χάσει θα εξανεμίσει τις όποιες πιθανότητες έχει για κατακτήσει του πρωταθλήματος.

Ευτυχώς οι παίκτες μας δεν ασχολούνται και καλά καλά δεν ξέρουν τα όσα εξελίσσονται σε επικοινωνιακό επίπεδο. Η παράμετρος αυτή πρέπει να λειτουργήσει υπέρ του ΑΠΟΕΛ, έτσι ώστε να μείνεις συγκεντρωμένος σε αυτό που θα κρίνει τον αγώνα που είναι η απόδοση του.

Ο Κετσπάγια ξέρει ότι η άλωση του Παπαδόπουλος περνά μέσα από την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας και ουσιαστικά το μηδέν παθητικό. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος η μετατόπιση του Καρλάο στο αριστερό άκρο κρίθηκε ως κίνηση ματ αφού έδωσε στην ομάδα ταχύτητα και έναν επιπλέον παίκτη που μπορεί να καθαρίσει τις στατικές φάσεις.

Ο στόχος το απόγευμα της Κυριακής θα είναι να περιοριστούν οι Μαρτίνες και Κάλβο έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολος και ο περιορισμός του Γκονσάλβες τον οποίο θα αναλάβει ο Μερκής.

Ο προπονητής μας αξιολογεί τις επιλογές του για το επιθετικό κομμάτι αφού στο Τσίρειο είδε τον Σωτηρίου να έχει κάποια θέματα και τον Βάντερ να στέλνει τα δικά του μηνύματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!