Έτσι θα χτιστεί δυναμική

Ο Κρίστιανσεν δήλωσε την περασμένη αγωνιστική ότι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πλέον εκεί που του αξίζει και το ζητούμενο από εδώ και μπρος είναι η παραμονή στην κορυφή. Οι νίκες πάνω σε Ομόνοια και Ανόρθωση έστειλαν το μήνυμα ότι η ομάδα μας μπορεί να κερδίσει και ντέρμπι ενώ η ασυνέπεια της ΑΕΚ έστειλε το μήνυμα ότι μπορούμε να παίξουμε ρόλο αφεντικού παρά να κυνηγούμε τον πρωτοπόρο.

Η δυναμική πρέπει να γίνει πιο μεγάλη και αυτό πρακτικά σημαίνει σερί νικών. Οι δυο συνεχόμενες πρέπει σήμερα να γίνουν τρεις οπότε πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κάμψουμε την αντίσταση του Ερμή.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά τα πάντα θα κριθούν από την παρουσία των παικτών του Κρίστιανσεν. Ο σοβαρός και αποτελεσματικός ΑΠΟΕΛ θα περάσει νικηφόρα από το Παπαδόπουλος οπότε αυτός είναι ο στόχος.

Ο προπονητής δείχνει σαφή προτίμηση τις τελευταίες αγωνιστικές στο 4-4-2 οπότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν δούμε και πάλι επιθετικό δίδυμο τους Σωτηρίου και Ντε Καμάργκο, κάτι που θα αφήσει τον Μπερτόλιο στον πάγκο.

Ερωτηματικό υπάρχει για τους Μιλάνοφ και Λάγο οι οποίοι αν και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή προέρχονται από τραυματισμούς και χωρίς ικανοποιητικό αριθμό κανονικό προπονήσεων. Από την άλλη η επιστροφή του Καρλάο στην άμυνα πρέπει να αποδειχτεί βαρόμετρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!