Έτσι θα έρθει η νίκη και το νταμπλ

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κλείσει την ήδη πετυχημένη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατακτώντας και το κύπελλο. Ο βαθμός δυσκολίας της προσπάθειας είναι μεγάλος και είναι για αυτό που η θέληση των παικτών θα πρέπει να είναι τέτοια που να υπερκαλύψει τη δεδομένα κούραση ή και αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν.

Το ότι δεν έχουμε κερδίσει φέτος τον Απόλλωνα δεν είναι τυχαίο και παρόλο που ο Κριστιανσεν και οι παίκτες δεν το θεωρούν σοβαρό θέμα είναι κάτι που φανερώνει κάποια πράγματα.

Είναι και αυτό στην οπαδική τουλάχιστον προσέγγιση ένα ακόμα κίνητρο αφού αν έρθει η πρώτη νίκη σήμερα θα είναι η πιο ηχηρή απάντηση σε όσους έχουν το θράσος να αμφισβητούν τη ανωτερότητα μας.

Η νίκη θα έρθει με σωστή τακτική που θα επιτρέψει στον ΑΠΟΕΛ να εκμεταλλευτεί τα ατού του και παράλληλα να περιορίσει τα αντίστοιχα του Απόλλωνα. Η ομάδα του Αυγουστή θα επιστρατεύσει τη δύναμη και την ικανότητα να αντεπιτίθεται σωστά και είναι για αυτό που η κάλυψη των χώρων θα είναι καθοριστικής σημασίας.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Κρίστιανσεν θα προτιμήσει διάταξη με ενισχυμένο κέντρο  και το ζητούμενο είναι οι παίκτες που θα παίξουν στον άξονα και στα άκρα να ανταποκριθούν τόσο στα αμυντικά όσο και στα οργανωτικά τους καθήκοντα έτσι ώστε να τροφοδοτηθεί σωστά ο Σωτηρίου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!