Έτσι θα έρθει το κέρδος

Με τον Ολυμπιακό να είναι το ξεκάθαρο φαβορί και την ομάδα μας να έχει όλα τα φόντα για βαθμολογικό κέρδος, μετράμε αντίστροφα για τον αποψινό αγώνα. Η προοπτική για παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου προκύπτει επειδή η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δυο ομάδες, αφήνει προοπτικές στον ΑΠΟΕΛ για να ανατρέψει τις προβλέψεις.

Τις τελευταίες μέρες ζούμε έντονα τη γνωστή αμφισβήτηση ή και έντονη κρητική που δέχεται ο Ολυμπιακός με αφορμή την απρόσμενη ήττα από τη Λάρισα. Πρόκειται για ένα σκηνικό που θυμίζει Κύπρο και ΑΠΟΕΛ αλλά σε μεγέθυνση. Είναι γεγονός ότι η ομάδα του Μπέντο δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά τα κίνητρα και τα δεδομένα στην Ευρώπη είναι πολύ διαφορετικά.

Για να καταφέρουμε απόψε σε μια δύσκολη έδρα θα πρέπει να γίνουν υπερβάσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.  Η ομάδα μας θα πρέπει να απορροφήσει την πίεση που θα δεχτεί από τον Ολυμπιακό με δημιουργικό τρόπο έτσι ώστε να μπορέσει μέσω αντεπιθέσεων να λειτουργήσει σωστά και μεσοεπιθετικά.

Γνωρίζουν ότι το ατού μας είναι τα άκρα και είναι για αυτό που θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια και από τον κεντρικό διάδρομο. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπερτόλιο θα πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια να επιτεθούμε σωστά και να μην αποκοπεί ο Σωτηρίου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!