Έτσι θα έρθει το ζητούμενο

Αναμονή τέλος για όλους μας αφού από σήμερα ξεκινά μια σειρά αγώνων που κρίνονται από όλους δύσκολοι και καθοριστικοί. Η ομάδα μας πάει σήμερα στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ έχοντας όπως πάντα στόχο τη νίκη. Το ζητούμενο είναι να μην μεγαλώσει και άλλο η διαφορά από την ΑΕΚ και αυτό θα γίνει αν κερδίσουμε και εμείς την ομάδα της Λεμεσού.

Για να γίνει αυτό οι παίκτες του Κρίστιανσεν θα πρέπει να παρουσιαστούν αποφασισμένοι και αποτελεσματικοί. Πρόκειται για ένα ντέρμπι που θα κριθεί από την ικανότητα των παικτών του ΑΠΟΕΛ να βρουν τον τρόπο να διασπάσουν την αμυντική γραμμή του αντιπάλου.

Η εκτίμηση είναι πως αν καταφέρουμε να οργανωθούμε σωστά και δημιουργικά από τα άκρα θα κάνουμε το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να ελέγχουμε τον αγώνα και να δημιουργήσουμε φάσεις για γκολ. Εννοείται πως αυτές θα πρέπει να γίνουν γκολ.

Ο προπονητής μας έχει το γνωστό ευχάριστο πονοκέφαλο του ποιοι δυο εκ των Αλωνεύτη, Γιαννιώτα, Εφραίμ και Βάντερ θα πάρουν θέση βασικού. Η απόφαση του ποιοι θα προτιμηθούν θα βασιστεί και από την ανάλυση που έχει γίνει όσον αφορά τα τρωτά σημεία της ΑΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!