Έτσι θα κάνουμε χαρούμενες γιορτές

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στ0 -7 από την κορυφή και για να κάνουμε καλές γιορτές θα πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο την ΑΕΛ. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει η απόδοση να είναι πολύ καλύτερη από αυτήν με τον Εθνικό Άχνας. Ο Πετεβίνος μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα αλλά και για το πρωτόγνωρο πρόγραμμα που ακολουθεί..

«Η τελευταία αγωνιστική του 2019 είναι μια αγωνιστική που έχει πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Δεν ξέρω ποιο παιχνίδι μπορεί να έχει απόλυτο φαβορί. Κάποιες ομάδες που δεν υπολογίζονταν τόσο έχουν δυνατά σύνολα. Από την δική μας πλευρά, θέλουμε τη νίκη στο Τσίρεο αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι και ξέρουμε ότι η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να της βάλεις γκολ. Αν το καταφέρεις αυξάνεις τις πιθανότητες για νίκη. Αμυντικά είναι δυνατή και το ξέρουμε».

Αν σκοράρετε θα προσπαθήσετε στην συνέχεια να διαχειριστείτε το υπερ σας αποτέλεσμα: «Όσο δεν σκοράρει μια ομάδα τότε τα πάντα είναι ανοικτά. Ακόμα και αν σκοράρουμε και δεν είμαστε προσεκτικοί δίνουμε το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να πιστεύει και στον εαυτό μας το αίσθημα ότι κινδυνεύουμε όπως έγινε και με τον Εθνικό. Είναι σημαντικό να γίνουν οι ευκαιρίες γκολ. Αυτή την φορά μιλάμε για ένα ντέρμπι εκτός έδρας. Θα πάμε στο Τσίρειο για να παλέψουμε για τη νίκη προκειμένου να κάνουμε χαρούμενες γιορτές όπως θέλουν και όλες οι ομάδες».

Για το βαρύ πρόγραμμα με το ξεκίνημα του 2020: «Η ομάδα θα έχει άδεια από τις 22 μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου. Ακολουθεί το πιο πολύπλοκο πρόγραμμα που είχαμε τα τελευταία χρόνια γιατί προστίθενται και τα παιχνίδια Κυπέλλου και οι αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ και είναι μια δύσκολη και ενδιαφέρουσα χρονική περίοδος. Να ξεκουραστούμε όσο γίνεται, να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές και με μια εβδομάδα προετοιμασία να μπούμε στον ποδοσφαιρικό μαραθώνιο. Έχουμε και άλλα θέματα τα οποία θα πρέπει να κλείσουν μέχρι τότε, κυρίως το θέμα του προπονητή».

Για τα αγωνιστικά: «Εκεί που λέγαμε ότι θα είχαμε μόνο τον Μιχαίλοβιτς εκτός προέκυψε το πένθος του Βιντιγκάλ και του δόθηκε άδεια να πάει στην πατρίδα του. Είναι ισχυρό χτύπημα για ένα νεαρό παιδί στα 21 του χρόνια να χάνει τον πατέρα του και τον συλλυπούμαστε και δημόσια. Είναι σημαντική η ημέρα και για τον Σάβιτς. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του κ. Χατζηλούκα».

Τι γίνεται με το θέμα προπονητή; «Το είπα ξανά ότι θα ήταν ιδανικό ο νέος προπονητής, από την στιγμή που ολοκληρώνεται η παρουσία των παικτών στον Αρχάγγελο και πάνε άδεια να υπάρξει κατάληξη σε αυτό το διάστημα για να δουλέψει στην θεωρία και να τους γνωρίσει από τις 29 του μήνα και μετά. Η περίοδος της απόφασης οριοθετείται σε αυτό το διάστημα. Εξέφρασαν πολλοί προπονητές ενδιαφέρον και αν θέλαμε να κλείσουμε προπονητή μπορούσαμε κάνουμε και από το πρώτο 24ωρο».

Ποια είναι τα κριτήρια σας, τι πρέπει να έχει ο νέος προπονητής; «Η επιλογή ενός προπονητή έχει να κάνει με το να βρεις ένα άνθρωπο που να είναι καλός στην δουλειά του, να εμπνέει τους ποδοσφαιριστές, αυτό που λέει να ισχύει από την άποψη του τι δίνει στους ποδοσφαιριστές, να πείθει δηλαδή τους ποδοσφαιριστές για την φιλοσοφία του και να βγαίνει αυτό και στο γήπεδο. Σίγουρα να είναι ένα πρόσωπο που να έχει δίψα για διακρίσεις όπως έχει και η ομάδα παρά το γεγονός ότι κουβαλά τόσες πολλές επιτυχίες. Το χρονικό περιθώριο μικραίνει αλλά δεν υπάρχει πίεση καθώς υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση τώρα που θα ομαλοποιήσει και την κάθοδο του νέου προπονητή. Αυτός που θα αναλάβει την ομάδα θα μπει μέσα σε έναν ποδοσφαιρικό Γολγοθά και δεν θα έχει χρόνο να δοκιμάσει πράγματα και υπό αυτό το πρίσμα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X