Έτσι θα μείνει στον ΑΠΟΕΛ

Ο Γιάννης Γιαννιώτας γιόρτασε χτες την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σήμερα τα γενέθλια του αφού ο παικταράς μας γίνεται 23 χρονών. Ο παίκτης του οποίου η συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος συγκρίνεται με αυτήν του Ντε Βινσέτι, έδεσε σε απίστευτο βαθμό με όλα όσα κάνουν τον ΑΠΟΕΛ μοναδικό και είναι για αυτό που και ο ίδιος αξιολογεί διαφορετικά τα δεδομένα από ότι προ διμήνου.

Ο Γιαννιώτας μπορεί να θέλει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό αλλά δεν χαλά τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του να μείνει στον ΑΠΟΕΛ αφού βλέπει ότι η εδώ παραμονή του μπορεί να τον βοηθήσει στα μέγιστα, ιδιαίτερα και τώρα που ακολουθεί η πρόκληση του Champions League.

Η διοίκηση επιθυμεί την παραμονή του παίκτη και οι επαφές που γίνονται ήδη με τον Ολυμπιακό στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως έχουμε αναφέρει προ μηνός αυτός που θα κρίνει τα πάντα δεν είναι οι οπαδοί μας, οι εφημερίδες του Ολυμπιακού αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Παρά των διαφόρων ειδών πιέσεις που δέχεται ο Σίλβα ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να έχει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Γιαννιώτα ενώ και ο παίκτης δεν θέλει να επιστρέψει για να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Αυτό στο οποίο ποντάρει η πλευρά μας είναι ότι ο Πορτογάλος προπονητής εξακολουθεί να μην υπολογίζει ιδιαίτερα τον παίκτη παρά τις εμφανίσεις του στον ΑΠΟΕΛ.

Είναι για αυτό που η διοίκηση Πετρίδη επιχειρεί να πείσει τον Ολυμπιακό να επισπεύσει την οποια απόφαση προσδοκώντας ότι αυτή θα είναι ο εκ νέου δανεισμός του Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ. Δεν τίθεται θέμα αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη αφού ούτε ο πρωταθλητής Ελλάδος δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Και αυτό γιατί χωρίς τον Σίλβα στον πάγκο ο Γιαννιώτας μπορεί να καταστεί απαραίτητος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!