Εξακολουθούν να υπάρχουν ιδιαιτερότητες

Όλοι θεωρούν ότι με νίκη την Πέμπτη εξασφαλίζουμε ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League αλλά αυτό είναι η μια όψη και ιδανικά η πιθανότερου ενός νομίσματος. Η Σεβίλλη είναι προκριμένη και όλοι θεωρούμε ότι θα κερδίσει την Καρπάμπαχ κάτι όμως που δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ οφείλει να κάνει το καθήκον του σε ένα γήπεδο στου οποίου τον αγωνιστικό χώρο πρώτη φορά θα αγωνιστεί οποιαδήποτε ομάδα. Πρόκειται για μια ιδιαιτερότητα που απασχολεί τους υπεύθυνους και για την οποία έκανε αναφορά ο Πετεβίνος.

Μπορεί λοιπόν να έχουμε απαλλαχθεί από το βραχνά των Τούρκων διαιτητών αλλά οι προκλήσεις το βράδυ της Πέμπτης θα είναι αρκετές.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Αυτό το οποίο συνεχώς επισημαίνω είναι ότι αγωνιζόμαστε σε έναν όμιλο που μια ομάδα εξασφάλισε πρόκριση και οι άλλες τρεις μπορούν να την διεκδικήσουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουν όλοι. Κατανοώντας ότι πάμε να αγωνιστούμε σε μια έδρα ιδιαίτερων συνθηκών θα χρειαστεί προσοχή. Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι σήμερα θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα. Θα είναι ένα γήπεδο το οποίο δεν θα έχει αγγίξει καμιά ομάδα και όλα αυτά πρέπει να τα έχουμε στα υπόψην μας. Εμείς κάναμε όλες τις ενέργειες που έπρεπε. Θα γίνει και η διάσκεψη τύπου στο στάδιο αυτό, άρα θα περάσουμε λίγο χρόνο στο γήπεδο αυτό. Μέσα από τις δηλώσεις του Ντε Βισνέντι φαίνεται ότι αναγνωρίζουν και οι ποδοσφαιριστές πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Και η Ντουντελάνζ με δύο νίκες μπορεί να προκριθεί».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!