Εξυπνάδες

Ο Κουτσοκούμνης έκανε απόψε τον απολογισμό της χρονιάς μέσα στα πλαίσια των βραβεύσεων της ΚΟΠ.

Μέσω του απολογισμού του απέδειξε ότι είναι ένας μικρός συμφεροντολόγος που τον ενοχλεί η αντίθετη άποψη…

“Είναι αδιαμφισβήτητο ότι και φέτος είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι λεγόμενοι ”ειδικοί” περί πρωταθλημάτων έχουν όλοι διαψευστεί και οι προβλέψεις και η κριτική τους για την αύξηση των ομάδων ήταν άδικη και ανυπόστατη.

Αδύναμο και πάλι σημείο ήταν η έλευση αρκετών φακέλων για αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα. Δυστυχώς η απόφαση του ΔΣ να διακόψει τις χορηγίες σε σωματεία με πέραν των δυο φακέλων στο ενεργητικό τους δεν έχει φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι δυστυχώς μεγαλύτερο απ’ ότι επιφανειακά φαίνεται. Πολιτεία και ΚΟΠ θα πρέπει να συνεργαστούμε πολύ πιο στενά και με συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλιώς κάθε χρόνο θα έχουμε και χειρότερα.

Μέσα σε μια κοινωνία με φακελάκια, προμήθειες, μίζες, βία και κουρέματα, το ποδόσφαιρο έστω και με τους φακέλους διασώζεται. Η δικής μας ανοχή είναι μηδενική σε όλα. Γι’ αυτό και καλούμε την Πολιτεία να παρέμβει δυναμικά.

Διανύσαμε ένα άγονο δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου στην διαιτησία. Είχαμε αρνητικό ρεκόρ βαθμολογίας διαιτητών δεκαετίας. Γι” αυτό αναγκάστηκα να προβώ σε δηλώσεις και ενέργειες ανασύνταξης της διαιτησίας. Τα καταφέραμε… Ακολούθησε μια εξαιρετική περίοδος για τους διαιτητές μας σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δυστυχώς για την διαιτησία μας έχει γεμίσει ο τόπος δήθεν ειδικούς – ανειδίκευτους. Τι και αν η ΚΟΠ είναι μέλος του συμφώνηου διαιτησίας και ελέγχεται από την UEFA. Tι και αν η ΚΟΠ έχει επενδύσει στους καλύτερους για τη διαχείριση της διαιτησίας… Άχρηστος ο ένας ειδικός, αχάπαρος ο άλλος, κατευθυνόμενος ο τρίτος και βάλε επίθετα από τους πολλούς ειδικούς στο χώρο, συμπεριλαμβανομένων και των δημοσιογράφων. Θα πρέπει επιτέλους να αφήσουμε την διαιτησία κατά μέρους”.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!