Έξτρα πριμ

Ο πανευτυχής αλλά προσγειωμένος Πρόδρομος Πετρίδης έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα στις οποίες είπε ότι οι παίκτες είχαν έξτρα πριμ για την πρωτιά…

Οι σχετικές δηλώσεις…

«Τα πριμ είναι δεδομένα από την αρχή, όμως υπήρχε ένα έξτρα πριμ για την πρωτιά του ομίλου. Συνεχίζουμε για το παιχνίδι της Δευτέρας. Θέλω να πιστεύω πως είναι περήφανη όλη η Κύπρος για το κυπριακό ποδόσφαιρο και εύχομαι να συνεχιστεί. Συγχαρητήρια σε όλους, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και στον κόσμο που μας στήριξε.

Να δούμε την κλήρωση και αναλόγως θα δούμε πως θα προγραμματιστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Για εμάς είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για τον ΑΠΟΕΛ, για το κυπριακό ποδόσφαιρο, να περνάς στους 32 και αυτός μας ανεβάζει σαν ομάδα και σαν σωματείο και βλέπουμε την αναγνώριση από τις άλλες ομάδες».

Στο κατά πόσο η πρωτιά είναι και σημαντική οικονομική ένεση, είπε: «Είναι τρεις οι πτυχές της επιτυχίας. Οικονομική ενίσχυση, βαθμοί για τις επόμενες κληρώσεις αλλά και το πλεονέκτημα στην κλήρωση της Δευτέρας. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες σε αυτή τη φάση όμως θα έχουμε το πλεονέκτημα του δεύτερου παιχνιδιού στην έδρα μας. Ελπίζουμε να έχουμε μια ευνοϊκή κλήρωση».

Για το ότι η ομάδα έγραψε ιστορία με την πρωτιά και σε όμιλο του Europa League: «Πρέπει ο κόσμος να αναγνωρίσει ότι αυτό δεν είναι επιτυχία μόνο για το ΑΠΟΕΛ, είναι και για το κυπριακό ποδόσφαιρο που περνά μια ομάδα στους 32 του Europa League. Eίναι μια διοργάνωση που βλέπετε ποιες ομάδες διαγωνίζονται. Αυτή είναι μεγάλη επιτυχία που μας ανεβάζει ως ομάδα και σωματείο. Βλέπουμε την αναγνώριση που έχει το ΑΠΟΕΛ όταν πηγαίνουμε να αγωνιστούμε σε άλλες χώρες».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!