Έξυπνα και με συγκέντρωση

Ο Ντόλ θεωρεί ότι η ομάδα έχει βρει τα πατήματα της σε αντίθεση με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόταν μέχρι πριν δυο εβδομάδες. Ο προπονητής μας θέλει τους παίκτες να παίξουν έξυπνα και με συγκέντρωση αφού αν συμβεί αυτό θα μπορέσουν να κερδίσουν την Καραμπάχ.

Προειδοποιεί επίσης και δημόσια ότι πρέπει να προσέξουν τις αντεπιθέσεις των Αζέρων.

Οι σχετικές δηλώσεις

Νιώθω πολύ πολύ καλά. Πριν δύο εβδομάδες ίσως η ομάδα δεν ήταν σε καλή φόρμα. Είχαμε κάποια προβλήματα στο πρωτάθλημα και δεν παίζαμε καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά οι παίκτες ανταποκρίθηκαν. Είμαστε καλύτερα, έχουμε βρει τα πατήματα μας.  Είχαμε ένα όχι και τόσο καλό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ αλλά είχαμε καλά στοιχεία. Μπορεί να μην κερδίσαμε αλλά κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και μου άρεσε η αντίδραση που είχαμε.

Όπως είπε και ο Λίνους, χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι εφικτό. Είναι τελικός, αλλά είχαμε τελικό ξανά με την Καραμπάχ στο πρώτο μου παιχνίδι. Ήταν ένας τελικός τότε και οι παίκτες αντέδρασαν πάρα πολύ καλά”.

Τι περιμένετε από τους παίκτες; Τι ζητάτε; Τα αγωνιστικά δεδομένα…

“Τι ζητώ, ξέρουν οι παίκτες μου πως πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι. Αυτού του είδους τα παιχνίδια χρειάζεσαι καλή συγκέντρωση. Θα έχουμε ευκαιρίες και θα πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικός αγώνας. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν στην Ευρώπη. Θα είναι διαφορετικό διότι παίζουμε στην έδρα μας, στο κοινό μας. Είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις, θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ έξυπνα και να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων.

Οι παίκτες μου έχουν εμπειρία, ξέρουν πως να παίξουν. Δείχνουν όλοι καλά. Μπέζιακ, Γιάκολις και Ντε Βινσέντι έχουν χάσει κάποιες προπονήσεις. Έχω πολλές επιλογές. Είναι μια καλή στιγμή για όλους, το τιμ μου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Από τους φυσιοθεραπευτές μέχρι τους φροντιστές”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!