Ευχαριστημένος με την εμφάνιση μόνο

Στις δηλώσεις του ο Ντολ δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Η απογοήτευση τους κόσμου επισκιάστηκε με αυτή των ποδοσφαιριστών που νιώθουν αδικημένοι με την ισοπαλία.

«Είδα απογοητευμένους τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Είχαν το αίσθημα ότι ήταν καλύτεροι και δεν σκόραραν. Η εμφάνιση ήταν καλή, αλλά δεν ήταν αρκετή για τη νίκη. Στο τελευταίο ημίωρο, χάσαμε την ένταση και την επιθετικότητα. Παίξαμε με δύο επιθετικούς και θα μπορούσαμε με καλύτερες μπαλιές να απειλήσουμε. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, βλέπω πρόοδο από παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και θα πρέπει να δημιουργείς περισσότερες ευκαιρίες. Θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε τον αγώνα που ακολουθεί. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση, όχι όμως από το αποτέλεσμα».

Ο κόσμος απογοητεύτηκε…
«Και σε άλλα γήπεδα, δεν βλέπω καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν ήταν ο αγώνας με τις πολλές ευκαιρίες, όμως ήταν παιχνίδι τακτικής. Μας έλειπε το γκολ, τίποτα άλλο. Ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Δόξα, όμως δεν πήραμε τη νίκη. Παίζουμε γενναίο ποδόσφαιρο. Δεν παίζουμε με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα. Όλοι οι παίκτες πάλευαν για την μπάλα. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς».

Για το παιχνίδι με την Καραμπάκ…
«Τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα γίνει την Πέμπτη».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!