Ευκαιρίες

Όσοι ασχολούνται με τον ΑΠΟΕΛ χρησιμοποιούν συχνά το όρο ο βασικός κορμός της ομάδας για όσους αγωνίζονται βασικοί και πολλά λεπτά. Αναλύοντας τις επιλογές του Τραμεζάνι τα τελευταία 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος μετρήσαμε 19 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν.

Στα παιχνίδια λοιπόν με Ανόρθωση, Αέλ, Αλκή Πάφο και Ενπ 6 κύπριοι και 13 ξένοι ποδοσφαιριστές. Ξεχωρίζει ο Μερκής που έχει μαζί με τον Βάντερμαν 5 φουλ 90λεπτα. Ψηλά στη λίστα είναι οι Βούρος, Ζαχίντ, Ενσού, Μοράις και Νατέλ και Καζού. Τέσσερις φορές αγωνίστηκε ο Εφραίμ με μέσω όρο καμιά 15αριά λεπτά ενώ ο Αλωνεύτης μετρά μόλις 2 λεπτά σε 5 παιχνίδια. Ο νεοαποκτηθής Μπέζνιακ μετρά 3 συνεχόμενα 20λεπτα στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Τραμεζάνι, ο οποίος καλείται να επιλέξει κάθε φορά ποιους θα χρησιμοποιήσει, βλέπει τόσο τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι αλλά και την προσπάθεια που γίνεται στην προπόνηση. Το θετικό είναι ότι δεν κωλώνει να καθίσει κάποιον στο πάγκο αν δεν παίρνει από αυτόν αυτά που ζητά. Το σημαντικό είναι οι παίκτες να αρπάζουν τις ευκαιρίες από τα μαλλιά!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!