Φαίνεται να βάζει νερό στο κρασί του

Οι πιο προσεκτικοί χειρισμοί της διοίκησης Πετρίδης φαίνεται ότι διαφοροποιούν τα δεδομένα όσον αφορά την υπόθεση Χατζηλούκα. Και αυτό γιατί ο Ντολ κυρίως και κατά δεύτερο ο Τέτι δείχνουν πλέον πιο συγκαταβατικοί στην προσθήκη του Χατζηλούκα.

Το γεγονός και μόνο ότι οι τρεις συναντήθηκαν χτες και συζήτησαν το πως ο Κύπριος προπονητής θα μπορέσει να ενισχύσει το προπονητικό τιμ έχοντας συγκεκριμένες αρμοδιότητες, είναι ενδεικτικό του που οδηγούνται τα πράγματα.

Όπως διαρρέει τα όσα άκουσε ο Γερμανοιταλικός άξονας δεν το βρήκε να διαφωνεί και το μόνο προσωρινό εμπόδιο φαίνεται να είναι οι πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του Ντολ.

Αυτό με την πάροδο του χρόνου και με μια αναθεωρημένη δήλωση θα ξεπεραστεί αφού στο τέλος της ημέρας ισχύει και η επισήμανση του Πετεβίνου. Ότι στο τέλος γίνεται πάντα αυτό που επιθυμεί ο πρόεδρος.

Φυσικά το ζητούμενο δεν είναι απλά η προσθήκη του Χατζηλούκα αλλά η αρμονική συνεργασία. Το εντοπίζουμε γιατί έχει συμβεί ξανά να μην λαμβάνονται υπόψη από τον προπονητή οι όποιες προτροπές του βοηθού (Κωστή) που τύγχανε να είναι ο εντεταλμένος της διοίκησης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!