Φιλικό με προεκτάσεις

Αν και το ΘΟΙ δεν μπορεί να θεωρηθεί υπολογίσιμος αντίπαλος το σημερινό φιλικό θεωρείται για τον Δώνη και το επιτελείο του χρήσιμο και σημαντικό. Η ομάδα μας όπως είναι γνωστό ταλαιπωρήθηκε από μια σειρά τραυματισμών και η ανάγκη να διαπιστωθεί η αγωνιστική κατάσταση αρκετών παικτών οδήγησε στο σημερινό αγώνα.

Η ανάγκη λοιπόν να πάρουν χρόνο συμμετοχής  οι Μπερτόλιο, Ορ και Εμπεσίλιο είναι στο επίκεντρο αφού πρόκειται για τους τρεις που τον έχουν περισσότερη ανάγκη. Ιδιαίτερα οι πρώτοι δυο που είναι ανησυχητικά ευπαθείς θα έχουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν σε συνθήκες αγώνα έστω και χωρίς υψηλές εντάσεις.

Παράλληλα ο αγώνας προσφέρεται για να πάρουν χρόνο συμμετοχή και παίκτες όπως οι Αντωνίου και Μακρής οι οποίοι έδειξαν και στον αγώνα με την Πάφο όταν μπορούν να βοηθήσουν όταν αποκτήσουν και καλό ρυθμό.

Σε κάθε περίπτωση η επόμενη διμηνία είναι καθοριστική όσον όχι μόνο όσον αφορά την προσπάθεια βαθμολογικής ανάκαμψης αλλά και γιατί μέσα από αυτήν θα ξεκαθαρίσει το πως θα διαφοροποιηθεί το ρόστερ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

O αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του ΘΟΙ στη Λακατάμεα, αρχίζει στις 16:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!