Φορτωμένο ενδιαφέρουσες προκλήσεις

Ο μεγάλος στόχος δεν αλλάζει και η πρώτη μέρα του χρόνου απλά έχει τη δική της σημειολογία. Ο ΑΠΟΕΛ το 2019 θα επιχειρήσει να ακολουθήσει το πεπρωμένο του κατακτώντας το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι πιο δύσκολος από ποτέ έστω και αν αποχαιρετήσαμε το 2018 στην κορυφή. Η ομάδα υπό την καθοδήγηση του Τραμετσάνι ανακάμπτει αλλά οι αγωνιστικές προκλήσεις είναι μπροστά μας.

Μέσα από την μεταγραφική περίοδο ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να ενισχυθεί ουσιαστικά στη γραμμή κρούσης ενώ παίκτες που μέχρι σήμερα δεν προσφέραν τα αναμενόμενα πρέπει να βγουν μπροστά έτσι ώστε να μην φανεί σε προβληματικό βαθμό η απουσία του Τάμαρι.

Όσο σημαντική είναι η αγωνιστική πτυχή άλλο τόσο θεωρείται και η οικονομική. Τα έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα ήρθαν επειδή ο ΑΠΟΕΛ είχε την οικονομική άνεση να στελεχώνεται καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Πλέον η οικονομική στενότητα επιβάλλει λίγες και σωστές κινήσεις σε θέματα στελέχωσης ενώ η διοίκηση Πετρίδη καλείται να βρει τους πόρους με τους οποίους θα καλυφθεί το έλλειμμα.

Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε επανειλημμένος ότι έχει τον τρόπο να αντιδρά σωστά όταν όλα δείχνουν να πηγαίνουν εναντίον του και παρόλο που πλέον η ομάδα αγωνίζεται σε μισοάδεια γήπεδα, η καρδία του πρωταθλητή μπορεί να γείρει την πλάστιγγα υπέρ μας.   

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!