Γεμίζει το οπλοστάσιο

Είναι γεγονός ότι όσο πλήρες και αν θεωρείται το ρόστερ της ομάδας μας κάποιες απουσίες κάνουν δύσκολο το έργο της τεχνικής ηγεσίας. Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε περισσότερα παιχνίδι από οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο και το ότι διανύει μια χρονική περίοδο με συνεχόμενα ντέρμπι καθιστά πιο αναγκαία τη διαθεσιμότητα όλων των παικτών ή τουλάχιστον των περισσότερων.

Είναι για αυτό που ο Κρίστιανσεν θα πάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στον αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα αφού στη σημερινή προπόνηση είδε τους Μπερτόλιο, Μερκή και Ορλάντι να συμμετέχουν κανονικά.

Παρόλο που κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι πρόκειται για παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί, το γεγονός ότι έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν θεωρείται πολύ σημαντικό.

Με την ομάδα να έχει επιστρέψει καταπονημένη από το Καζακστάν η διαθεσιμότητα των τριών δίνει στον Κρίστιανσεν επιλογές που θα τον βοηθήσουν να παρουσιάσει τον ΑΠΟΕΛ έτοιμο.

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αποτελέσει πισωγύρισμα που θα δημιουργήσει σειρά από αρνητικά δεδομένα. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!