Γερό ανακάτεμα

Η διαχείριση του ρόστερ με τρόπο που να κρύψει τις παθογένειες είναι το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο Γιώργος Κωστής και με το καλημέρα μπήκε στα δύσκολα. Οι απουσίες ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Δόξα προβλέπουν αλλαγή θέσεων και ίσως την επιστράτευση παικτών που μέχρι σήμερα είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Το είδαμε να συμβαίνει και στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα όπου ο Μερκής κλήθηκε να περάσει στον αγώνα στη θέση του Καρλάο κάτι που μάλλον θα γίνει και αύριο αν ο Βραζιλιάνος δεν προλάβει.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό όμως αφορά τους παίκτες που θα κληθούν να αγωνιστούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Με τους Εφραίμ και Τάμαρι εκτός πλάνου ο προπονητής μας πρέπει να αποφασίσει αν ο Αλωνεύτης θα παίξει βασικός και πως θα διαχειριστεί το γεγονός ότι δεν μπορεί να αντέξει ολόκληρο το 90λεπτο.

Όπως και πέρσι η μετατόπιση του Ζαχίντ στα άκρα είναι επιλογή όπως επίσης και του Ντελατόρε τον οποίο ο Μπαλταζάρ σε κάποιους αγώνες χρησιμοποίησε στο δεξί άκρο. Εννοέιται ότι θεωρητικά υπάρχουν και άλλες επιλογές με το δικό της όμως ρίσκο.

Αναφερόμαστε στους Νατέλ και Μπαλόγκ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!