Για να αποφύγουμε τα χειρότερα

Οι αγώνες που ακολουθούν θα δείξουν κατά πόσο έχουμε πιάσει πάτο ή αν τα χειρότερα έπονται. Η αρχή γίνεται σήμερα με τον εξ αναβολής αγώνα με τη Δόξα, ο οποίος θεωρείται σημαντικός προκειμένου να ξεκολλήσουμε από τα χαμηλά της δεύτερης εξάδας. Ντρεπόμαστε να παραπέμψουμε στη βαθμολογία για να αντιληφθεί κάποιος τις προεκτάσεις μιας νέας βαθμολογικής αποτυχίας, οπότε αρκεστείτε στο ότι σήμερα πρέπει να κερδίσουμε.

Ο Μακάρθι μάλλον άρχισε να καταλαβαίνει ότι το ρόστερ δεν του επιτρέπει να έχει μεγάλες προσδοκίες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το παλέψει. Ο προπονητής πρέπει να δώσει βαρύτητα και στη ψυχολογία αφού είναι ξεκάθαρη η έλλειψη κινήτρων και η ικανότητα των παικτών να αντιδράσουν σωστά όταν βρεθούν πίσω στο σκορ.

Η ανικανότητα στο σκοράρισμα βγάζει μάτια αφού έχουμε τη χειρότερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος, οπότε είναι άγνωστο πως θα μπορέσει να βελτιωθεί ουσιαστικά η κατάσταση.

Στη φάση που είμαστε όμως το μόνο που απασχολεί τους ηθικούς αυτουργούς είναι να έρθει μια νίκη για να μπορέσουν να ανασάνουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X