Για όσους θα πάνε

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα στο Στάδιο «Constant Vanden Stock» για τις παρακάτω σημαντικές πληροφορίες:- Έχει καθοριστεί σημείο συνάντησης η πλατεία “Grand Place” στις 18:00.
– Τους οπαδούς μας θα συνοδεύσει η αστυνομία από την πλατεία στον σταθμό του μετρό. Οι οπαδοί μας δεν χρειάζεται να αγοράσουν εισιτήριο για το μετρό.
– Θα υπάρχει ειδικός συρμός για τους οπαδούς μας που θα αναχωρήσει στις 19:00 με προορισμό το στάδιο. Ο συρμός θα κατευθυνθεί απευθείας στο στάδιο χωρίς στάσεις σε ενδιάμεσους σταθμούς.
– Οι φίλαθλοι μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη νότια κερκίδα στους τομείς S5-S6 (κάτω διάζωμα) και S14-S15-S16-S17 (πάνω διάζωμα).
– Η είσοδος που θα χρησιμοποιήσουν οι φίλαθλοι μας είναι η είσοδος 1. Εκ παραδρομής, αριθμός εισιτηρίων αναγράφουν την είσοδο 6. Η σωστή και μόνη είσοδος για τους φιλάθλους μας είναι η είσοδος 1.
– Η είσοδος για τους φιλάθλους μας θα ανοίξει στις 19:00.
– Σε περίπτωση που φίλαθλοι μας έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο σε άλλες θύρες, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο εάν φέρουν διακριτικά του ΑΠΟΕΛ.
– Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως είναι προσεκτικοί στη διακίνηση τους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και όπως αποφύγουν να διακινηθούν έξω από τη βόρεια πλευρά του γηπέδου.
– Υπάρχουν 6 turnstiles στην είσοδο για τους φιλάθλους μας.
– Μετά την είσοδο στο στάδιο θα γίνεται σωματικός έλεγχος για όλους τους φιλάθλους μας. Ο έλεγχος θα διενεργείται από την αστυνομία.
– Στο χώρο θα υπάρχουν και επιτηρητές του ΑΠΟΕΛ.
– Στο γήπεδο απαγορεύονται οι τσάντες και τα σακίδια. Υπάρχει ειδικός χώρος παραλαβής και φύλαξης τους και οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να τα παραλάβουν μετά το τέλος του αγώνα.
– Απαγορεύεται η μετακίνηση από τον προκαθορισμένο χώρο για τους φιλάθλους μας σε άλλη κερκίδα.
– Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως στηρίξουν δυναμικά την ομάδα, ταυτόχρονα όμως σεβόμενοι τους κανονισμούς του σταδίου.
– Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να παραμείνουν εντός του σταδίου για περίπου 15 λεπτά.
– Το κάπνισμα απαγορεύεται στις κερκίδες όμως επιτρέπεται στους κοινόχρηστους χώρους πίσω από τις κερκίδες.
– Μετά το τέλος του αγώνα η αστυνομία θα συνοδεύσει, όσους οπαδούς μας θα κατευθυνθούν στον κέντρο της πόλης, στον σταθμό του μετρό. Και πάλι θα υπάρχει ειδικός συρμός για τους οπαδούς μας με προορισμό το κέντρο της πόλης.
– Λόγω των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων, η παρουσία του στρατού και της αστυνομίας είναι έντονη. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και έχουν μαζί τους τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!