Γιατί να διαταράξει τις ισορροπίες

Ακόμα και πριν τον αγώνα με την Ανόρθωση γινόταν μια συζήτηση σε επίπεδο οπαδών για το πως θα χωρέσει και ο φορμαρισμένος Βάντερ στο αρχικό σχήμα. Όσοι ήταν υπέρ της άποψης αυτής κατάρτιζαν ένα πλανο – διάταξη με τον Ντε Βινσέτι σε ρόλο επιθετικού και τον Βραζιλιάνο να παίζει λίγο πιο μπροστά από τους Μοράις και Βινίσιους.

Στην πράξη όμως ο Κετσπάγια προτίμησε τους παίκτες που πήραν τη νίκη και στο ντέρμπι με την Ομόνοια, διατηρώντας τον Σωτήριου στην επίθεση, τον Ντε Βινσέτι στον κεντρικό διάδρομο και τους Εφραίμ – Γιαννιώτα στα δυο άκρα. Το τρίτο ντέρμπι βρίσκεται ενώπιων μας και ο προπονητής μας καλείται να αποφασίσει αν θα προτιμήσει και πάλι τη δοκιμασμένη συνταγή ή αν θα επιχειρήσει οποιαδήποτε ουσιαστική διαφοροποίηση.

Μια άλλη επιλογή σχετίζεται με τον Αρτύματα και πως θα χωρέσει στο αρχικό σχήμα σε περίπτωση που κριθεί έτοιμος για κάτι τέτοιο. Αν λάβουμε υπόψη ότι οι Βινίσιους και Μοράις βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, τυχόν συμμετοχή του Αρτύματα σημαίνει ότι πρέπει να θυσιαστεί κάποιος μεσοεπθετικός.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα αν και γιατί ο Κετσπάγια θα θελήσει να διαφοροποιήσει το πλανο του. Ο Απόλλων από πλευράς του αναμένεται να δώσει χώρους και θα επιχειρήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις γεγονός που ως ένα βαθμό θα καθορίσει και το πλανο της δικής μας ομάδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X