Γιγαντώνουν μια αμφισβητούμενη φάση

Ζούμε εκ νέου το γνωστό σκηνικό όπου μια φάση έχει σημάνει συναγερμό ανάμεσα στου μάντηες και που βρίσκουν συμπαράσταση στον κάθε χρωματισμού χοχο. Ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε με πέναλτι την Αεκ της οποίας οι παίκτες και παράγοντες διαμαρτύρονται θεωρώντας ότι δεν ήταν.

Όπως πάντα οι δηλώσεις είναι έντονες και αγγίζουν τα όρια της πρόκλησης αφού ήταν μια δύσκολη φάση. Ο Καταλά ήταν αυτός που ξεπέρασε κάθε όριο και είναι για αυτό που πρέπει να φροντίσουμε να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Ήδη ο Πετεβίνος έκανε την αρχή για να συμβεί αυτό που πρέπει..

«Διαβάσαμε τις δηλώσεις του Νταβίντ Καταλά αναφέροντας ότι είναι ντροπή για το πρωτάθλημα και μιλά για βοήθεια προς το ΑΠΟΕΛ. Αυτό που περιμένουμε να διαπιστώσουμε είναι τι εννοεί ο ποδοσφαιριστής και φαντάζομαι ότι πρέπει και η ΚΟΠ να ρωτήσει τον ίδιο τι εννοεί βοήθεια, ποιον εννοεί βοήθεια. Και αν έχουν οποιοδήποτε παράπονο από την διαιτησία, μπορούν κάλλιστα να το αναφέρουν ξεκάθαρα και να μην αφήνουν υπονοούμενα. Απ’ εκεί και πέρα όταν αναφέρεται στη λέξη ντροπή ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αποδεικνύει το αντίθετο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για παράδειγμα να σέβεται την ώρα που πανηγυρίζει ο αντίπαλος, και να μην προσπαθούν να σκοράρουν, ενώ η αντίπαλη ομάδα είναι εκτός έδρας, και μάλιστα να διαμαρτύρονται γιατί ο διαιτητής δεν τους επέτρεψε να πάνε για να ισοφαρίσουν».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X