ΓΣΠ: Ποτά, φαγητά και…

Ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση σχετικά με την απαγόρευση των φαγητών και των ποτών στο γήπεδο. Γελοία πράγματα από το ΓΣΠ. Εμείς να προσθέσουμε ή καλύτερα να ρωτήσουμε… σε ένα γήπεδο των 22 και βάλε χιλιάδων θέσεων πόσες θέσεις για πάρκιγνκ υπάρχουν; 

Επειδή έχουμε γίνει δέκτες αρκετών παραπόνων από πλευράς φιλάθλων της ομάδας μας σχετικά με  το ότι το προσωπικό ασφάλειας του ΓΣΠ δεν επιτρέπει την μεταφορά τροφίμων και ποτών από τους εξωτερικούς χώρους του σταδίου προς τις κερκίδες, επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό δεν αποτελεί εισήγηση η απαίτηση του ΑΠΟΕΛ αλλά εφαρμογή των νέων κανονισμών ασφαλείας του σταδίου ΓΣΠ, το οποίο μας φιλοξενεί για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Αναγνωρίζουμε ότι η εφαρμογή του συγκεκριμένου κανονισμού για απαγόρευση εισόδου συγκεκριμένων τροφίμων και ποτών που ταυτόχρονα πωλούνται εντός του σταδίου κρίνεται ως υπερβολική, όμως αυτό δεν είναι δυνατόν να αλλάξει από πλευράς ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τους κανονισμούς του σταδίου.

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε σε όλους τους εντός αλλά και στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας τους εσωτερικούς κανονισμούς όλων των σταδίων που μας φιλοξενούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!