H συνέπεια και το ερωτηματικό του Λάγο

Η αγωνιστική συνέπεια είναι ίσως το μεγαλύτερο ζητούμενο για την ομάδα μας αφού μέσα από αυτή θα έρθει η νίκη την Παρασκευή. Για αυτό και διάφορα άλλα έκανε σήμερα τοποθετήσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας.

«Γενικά είμαστε σε μια περίοδο με βαρυφορτωμένο πρόγραμμα αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε συνεπείς. Το πρώτο παιχνίδι αυτού του προγράμματος έχειν τις ιδιαιτερότητες του, είναι το ντέρμπι ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες ομάδες βάση τίτλων στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν δίνει κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς αλλά δίνει ψυχολογία και δυναμική, πράγμα που θέλουμε να επιδιώξουμε, να πάμε για να κερδίσουμε. Η προετοιμασία αρχίζει επί συνόλου αύριο γιατί επιστρέφουν οι τρεις από τους τέσσερις διεθνείς. Και ο Σάλαι εξασφάλισε μια μέρα περισσότερη, δεν θα παίξει με την Κόστα Ρίκα και θα επιστρέψει» είπε αρχικά.

Για τον Ρομπέρτο Λάγο…
«Έκανε τέσσερις προπονήσεις, θα κάνει ακόμα τέσσερις. Απουσίαζε 20 μέρες. Από κει και πέρα εναπόκειται και στον ίδιο πως θα νιώθει την Πέμπτη και αν οι παρουσίες του στις προπονήσεις πείσουν τον προπονητή ότι είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή».

Για τις τοποθετήσεις του προπονητή στο θέμα δημιουργία και για το βάθος…
«Θα πρέπει να πούμε ότι πολλές φορές λέμε ότι μια ομάδα έχει βάθος αλλά πρέπει να είναι πρακτικό το βάθος και όχι θεωρητικό. Πρέπει να προσθέσουμε και ακόμα κάτι. Η πλήρης ενσωμάτωση των Σάλαι και Ζαχίντ. Όταν ο προπονητής τοποθετήθηκε για το θέμα της δημιουργίας στο επιθετικό τρίτο είχε υπόψη και αυτά τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι η αγωνιστική ετοιμότητα είναι τέτοια που τους κάνει όλους ίσες επιλογές και είναι θέμα του τακτικού πλάνου ποιους θα επιλέξει ο προπονητής».

Για τα εισιτήρια…
«Έχει αρχίσει η προπώληση σήμερα. Από τα 2.200 βγήκε μια λίστα 1.410,  κάποια άλλα αφορούν χορηγούς και οργανωμένους. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει ο κόσμος να το δει. Απευθυνόμαστε πρώτα στους δικαιούχους και μέχρι την Παρασκευή που θα προχωρήσουμε στην δεύτερη φάση αν δεν εξαντληθούν, ελπίζουμε να μην μείνει κανένα εισιτήριο»

Κάποτε αυτά τα παιχνίδια φιλοξενούσαν πολύ περισσότερο κόσμο…
«Αν κάνει κάποιος σύγκριση το τι γινόταν πριν δέκα χρόνια και τώρα ίσως πάθει κατάθλιψη. Είναι πολλοί οι παράγοντες που έπαιξαν τον ρόλο τους για να μην βλέπουμε σε παιχνίδι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ 22 χιλιάδες κόσμος. Η δυστυχία είναι ότι το παιχνίδι γίνεται Παρασκευή γιατί παίζουμε εμεί Τρίτη με την Ρεάλ».

Αν προέκυψαν και άλλες συμφωνίες του προέδρου στην Βραζιλία πέραν από την Σάντος…
«Προέκυψαν κάποια πράγματα αλλά πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγο για να τοποθετηθούμε επίσημα. Το ταξίδι του προέδρου έφερε αποτελέσματα σε ότι αφορά την προσέγγιση μέσω θεωρίας-συμφωνίας, αλλά το πιο σημαντικό είναι να υπάρξει πρακτική εφαρμογή. Υπήρξε κοινή αντίληψη. Είναι το ΑΠΟΕΛ μια ομάδα που θα ήθελαν αυτές οι ομάδες να συνεργαστούν και ευελπιστούμε ότι τα αποτελέσματα της θα τα διαπιστώνουμε σύντομα και πιο μακροπρόθεσμα».

Για τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη…
«Το πιο σημαντικό είναι αυτό που συνέβη με τον Χαραλαμπίδη από το περασμένο Σάββατο είναι ένα παράδειγμα που μα προσφέρει ένα αισιόδοξο μήνυμα. Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ ξανά στο παρελθόν τέτοια έκφραση αναγνώρισης από όλες τις μεγάλες ομάδες, από πολλούς παράγοντες, ποδοσφαιριστές και χάρηκα ιδιαίτερα ότι ο πρώτος που αναφέρθηκε είναι ο Μαργκάσα που είναι ένας ξεχωριστός παίκτης και στο γήπεδο και από άποψη ήθους. Είναι φωτεινό παράδειγμα για το τι πρέπει να βγαίνει προς τα έξω».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!