Οι αχρείαστες ειρωνείες του Κετσπάγια!

Ότι έχουμε ίσως τους χειρότερους οπαδούς στην Κύπρο δεν είναι κάτι άγνωστο αφού οι λίγοι φροντίζουν κατά καιρούς να το επιβεβαιώνουν βρίζοντας παίκτες, προπονητές, προέδρους ή κάνοντας διάφορα άλλα. Αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν προπονητή μας να παρεκτρέπεται, να προκαλεί ή να ειρωνεύεται. Δυστυχώς σήμερα ο Κετσπάγια έδειξε την κακή πλευρά του χαρακτήρα του αλλά και των εμμονών του ως προπονητής.

Ο προπονητής μας θέλοντας να στείλει μηνύματα σε όσους τον κριτικάραν στον τελευταίο αγώνα για την περίεργη επιλογή του Αντωνίαδη στο κεντρο, τον έχρισε βασικό.

Αυτό έδωσε αφορμή στο να αρχίσει εκ νέου μουρμούρα στη δυτική που εξελίχτηκε σε αποδοκιμασίες μέχρι και την στιγμή της ισοφάρισης. Πριν σημειωθεί το γκολ ο Κετσπάγια έδειχνε να διαχειρίζεται με υποφερτό τρόπο την κατάσταση αφού γύριζε προς την κερκίδα και έβλεπε επίμονα όσους τον σχολίαζαν ή και έβριζαν.

Με το που σημειώθηκε το γκολ του Σωτηρίου στο οποίο είχε έμμεση και ο Αντωνίαδης, ο Κετσπάγια δεν άντεξε στον πειρασμό και στράφηκε προς την κερκίδα. Με μορφασμούς και γλώσσα σώματος που προσέδιδαν έντονο ειρωνικό ύφος έδειξε πόσο τον ενοχλεί η όλη κατάσταση.

Η αντίδραση του που θύμισε έντονα αυτήν που έκανε προ διετίας και ο Δωνης ήταν αχρείαστη και καταδικαστέα. Όσες αφορμές και αν δίνουν ορισμένοι κακοί οπαδοί μας ο εκάστοτε προπονητής του ΑΠΟΕΛ οφείλει να είναι αντέχει και να μην παρεκτρέπεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X