Η αδικία και η ερμηνεία για το πρόβλημα

Ο απογοητευτικός απολογισμός της ομάδας μας στους τελευταίους αγώνες έχει το στοιχείο της αδικίας σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων. Ο Πετεβίνος σχολίασε και σήμερα τα θέματα που απασχολούν…

Για την ποδοσφαιρική αγορά: «Έχει ξεφύγει σε σχέση με τα τελευταία τρία χρόνια. Πλέον το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να αναλογιστείς σε ποια αγορά πάει ο ποδοσφαιριστής. Και αν είναι Αγγλία μπορείς να πας όσο ψηλά θες. Είναι το θέμα σε ποια αγορά έρχεσαι και σε ποια πας. Δεν μπορείς να πας σε τόσο ψηλά νούμερα. Ψηλώσαμε τον πήχη αρκετά και μακάρι να πάει και πιο ψηλά».

Για το αν υπάρχει πρόταση για παίκτη του ΑΠΟΕΛ: «Το θέμα του ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες δεν σταματά. Είχαμε πρόσφατα σκάουτερς που ήρθαν να παρακολουθήσουν παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ. Στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου είναι πιο τσιμπημένη σε σχέση με το καλοκαίρι ανάλογα πάντα και με τα δεδομένα. Σε τέτοια περίοδο δεν περιμένεις πρόταση. Σου έρχεται έκπληξη αν έρθει κάτι. Μου φαίνεται δύσκολο να προκύψει κάτι».

Για τον Ζαχίντ: «Ο Ζαχίντ κρίθηκε από όσους ήταν υπεύθηνοι για το ρόστερ το καλοκαίρι πως έπρεπε να πάει δανεικός για να διατηρήσει την αξία. Από αυτή την σκοπιά κρίνεται ως θετική ανεξαρτήτος αν υπάρχει διαφωνία από τον οποιοδήποτε είτε εντός είτε εκτός ομάδας για το αν έπρεπε να παραχωρηθεί δανεικός ή όχι. Όσο ο Γκάγιας αγωνίζεται καλά αυτό είναι πάρα πολύ καλό για το ΑΠΟΕΛ. Ο Ζαχίντ είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και κανενός άλλου».

Για τον Μπέζιακ: «Ο Ρόμαν έχει αφαιρεθεί απ’ τη λίστα Α για να εγγραφεί ο Σιγκούρνταρσον».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Σιγκούρταρσον: «Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και τα εργομετρικά είναι θετικότατα. Αυτό που του λείπει είναι ο ρυθμός, όπως έγινε και με τους Γένσεν και Γέφτοβιτς».

Για το γεγονός πως έγιναν πολλές αλλαγές: «Η εμφάνιση της ομάδας έδειξε πως δεν υποτίμησε τον θεσμό. Το ΑΠΟΕΛ αδικήθηκε απ’ το αποτέλεσμα. Το πρόβλημα μας είναι πως δεν στέλνουμε τη μπάλα στα δίχτυα στα τελευταία παιχνίδια και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Για το επιθετικό πρόβλημα: «Το θέμα είναι πως οργανώνεσαι, πως φθάνεις στην περιοχή, πως πατάς στην περιοχή. Υπάρχει και ένα οξύμωρο μιας και το ΑΠΟΕΛ όταν σκοράρει βάζει πολλά τέρματα. Το ΑΠΟΕΛ είναι η 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα πίσω από την ΑΕΚ και την Ανόρθωση».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Στάθης παραμένει εκτός, ο Εφραίμ επέστρεψε και μένει εκτός ο Σιγκούρταρσον ο οποίος δεν είχε εγγραφεί».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X