Η αδράνεια και η υπομονή

Η αγωνιστική αδράνεια λογω της διακοπής είναι ένα θέμα που πρέπει να τύχει σωστής διαχείρισης. Ο Πετεβίνος μίλησε σήμερα για αυτό αλλά και για τους τραυματίες των οποίων πλησιάζει η μέρα επιστροφής. Παρόλα αυτά σύστησε υπομονή..

Οι σχετικές δηλώσεις:

Είναι ένα απαιτητικό φθινόπωρο για το ΑΠΟΕΛ και θα πρέπει να τύχει ανάλογης διαχείρισης αυτό το βαρύ πρόγραμμα: «Για αυτό έχει δομηθεί το ρόστερ με αυτόν τον τρόπο. Γι’ αυτό έχουν επιλεγεί οι ποδοσφαιριστές αλλά και να υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν αναλόγως του αντιπάλου. Πάντα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, να φτιάξουμε μια ομάδα που να πάρει τη νίκη όμως είναι ο προπονητής που αποφασίζει και θα πρέπει να διαχειριστεί και το ρόστερ. Πρέπει να βλέπουμε μακριά, τον ορίζοντα. Πρέπει να πούμε ότι μας έχει λείψει η αγωνιστική δράση. Μπήκαμε στη δεύτερη εβδομάδα αδράνειας, έρχονται και τα παιχνίδια σιγά σιγά και πρέπει να μπούμε σε αγωνιστική διάθεση. Από σήμερα με την επιστροφή των διεθνών σκεφτόμαστε την ΑΕΛ».

Για την παρουσία των διεθνών με τις ομάδες τους. Σκόραρε ο Τάμαρι, ο Μπέζιακ: «Και ο Χάνι πέτυχε τρία γκολ με την Ολυμπιακή ομάδα της Ιορδανίας».

Αποτελεί ερωτηματικό για τον κόσμο ο Χάνι: «Είναι ερωτηματικό για τον κόσμο, αφού δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι δυο χρόνια μικρότερος από τον Τάμαρι. Πρέπει να δείξουμε υπομονή. Όλοι οι διεθνείς ήταν μέλη των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων, τους περιμένουμε να επιστρέψουν. Απ’ όσο ξέρουμε δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα. Ο Άλεφ, ο Σάβιτς; «Ο Άλεφ προπονείται στο κανονικό πρόγραμμα, δεν ξέρω αν θα είναι μια επιλογή για την ΑΕΛ, αλλά πλέον είναι στη διάθεση του προπονητή. Ο Σάβιτς επέστρεψε και το πλάνο ακολουθείτε κατά γράμμα. Μπήκε στο γήπεδο με την μπάλα, τις επόμενες 1-2 μέρες αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Βούρος έχει σπάσει ένα κόκκαλο στο χέρι και δεν έγινε χειρουργική επέμβαση. Μπήκε ένα χρονικό πλαίσιο 4 εβδομάδων που έδειξε ότι το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί το 90%. Προπονείται κανονικά, αλλά δεν μπορεί να αγωνιστεί σε δίτερμα. Πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη υπομονή για να είναι 100% έτοιμος».

Για την προπώληση των πακέτων εισιτηρίων: «Τα πακέτα εισιτηρίων έχουν καθοριστεί από την αρχή. Περιμένουμε να δούμε την ανταπόκριση του κόσμου, η προπώληση πάει πολύ καλά. Πλησιάζουμε τα 1500 πακέτα. 5500 διαρκείας έχουμε και 1500 πακέτα, άρα γύρω στις 7000 κόσμος έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο για το πρώτο παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ. Στην Κύπρο, φυσικά και θέλαμε κάτι παραπάνω, ενώ είχαμε αρκετό κόσμο και με τον Άγιαξ στα προκριματικά, όμως έχουμε φτάσει στο σημείο να ικανοποιούμαστε με αυτό τον αριθμό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που θα έρθει να μας στηρίξει. Σε σύγκριση και με άλλες ομάδες έχουμε την στήριξη του κόσμου και θέλουμε να κάνουμε μια σημαντική πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Έδρα στα προηγούμενα παιχνίδια πέρα από τον Άγιαξ, δυσκολευτήκαμε να έχουμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!