Η αφλογιστία και οι αβάσιμες προσδοκίες

Μπορούν να συνεχίσούν στο ίδιο μοτίβο οι επιθετικές επιδόσεις του ΑΠΟΕΛ και να μην εκτροχιαστεί βαθμολογικά; Το μέχρι σήμερα δείγμα γραφής είναι μεγάλο και ανησυχητικό αφού οι Ρέζα και Ντελατόρε δυσκολεύονται αφάνταστα με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται στα αζήτητα εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ο Τραμετσάνι καλείται να βρει τις λύσεις αλλά για να είμαστε σωστοί το έργο του είναι δύσκολο και άδικο.

Είναι τέτοιο γιατί ο ΑΠΟΕΛ στερείται ποιοτικών επιλογών και παικτών που έχουν στο ένστικτο τους το γκολ. Πράγματι το βιογραφικό του Ρέζα είναι τέτοιο που κανείς δεν υπολόγιζε ότι θα βλέπαμε έναν παίκτη που να μην μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία του. Αυτό όμως συμβαίνει στην πράξη εδώ και μήνες.

Η προσδοκία ότι θα έρθουν λύσεις από τους περιφερειακούς επιθετικούς δεν είναι βάσιμη. Ο Ζαχίντ είναι σκιά του παίκτη που έδινε λύσεις πέρσι ενώ ο Ντε Βινσέτι έχει τα δικά του θέματα μετά την αποχή ενός χρόνου με τους διαδοχικούς μυϊκούς τραυματισμούς να είναι άμεσα συνδεδεμένοι.

Ο προπονητής μας δεν έχει επιλογή από το να παλέψει το πράγμα γνωρίζοντας ότι η ουσιαστική βελτίωση μπορεί να έρθει τον Ιανουάριο μέσω της μεταγραφικής. Εάν υπάρχουν λεφτά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!