Η αφοσίωση θα λύσει το πρόβλημα

Καλά τα λόγια και οι εξαγγελίες και οι μακροπρόθεσμοι προγραμματισμοί. Σαν ιδέες, σαν προθέσεις, σαν πεποιθήσεις μπορούν να υπάρχουν στις σκέψεις και στα πλάνα πολλών συμβουλίων. Η εφαρμογή τους όμως είναι αυτή που δυσκολεύει κάθε φορά την κατάσταση η οποία μετατρέπεται και διαμορφώνεται χωρίς να υπολογίζει τι έχουμε στο χαρτί προγραμματισμένο.

Υπάρχει όμως και ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα το οποίο χρειάζεται άμεση λύση. Η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Η πρώτη επίσημη προτροπή και συνάμα παραδοχή του ότι η απουσία του κόσμου είναι αρνητική εικόνα για την ομάδα έγινε από τον προπονητή μας την περασμένη αγωνιστική με δηλώσεις του. Είναι μεγάλο πρόβλημα η ομάδα να προσπαθεί να ανακάμψει αλλά ο κόσμος να μην βρίσκεται στο γήπεδο να την στηρίξει.

Οι λόγοι είναι πολλοί και ο καθένας για τους δικούς του επιλέγει να μην έρχεται στις κερκίδες να δει την ομάδα του. Το γήπεδο δεν θυμίζει με τίποτα παλιές καλές εποχές που η δίψα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελούσε μέγα κίνητρο για μαζική προσέλευση και παλμό. Ούτε τα μεγάλα σκορ στην αρχή της σεζόν στάθηκαν ικανά να ανατρέψουν την εικόνα. Μετά ήρθαν οι συνεχόμενες αποτυχίες και τα γεγονότα στην Ευρώπη που ξενέρωσαν όλους όσους υπήρχε περίπτωση να αλλάξουν γνώμη.

Οι μεταγραφές του Γενάρη και το πρόσφατο ρολάρισμα της ομάδας με συνεχόμενες νίκες θα έπρεπε να αποτελέσουν μια καλή αφορμή για να αλλάξει το σκηνικό. Ούτε η μείωση της διαφοράς από την κορυφή αποτέλεσε κίνητρο για να έρθει ο κόσμος με την Σαλαμίνα στο ΓΣΠ το Σαββάτο.  Είναι φανερό ότι το πρόβλημα δεν είναι όσο επιφανειακό θέλουν κάποιοι να το παρουσιάζουν.

Η αποχή του κόσμου είναι ένα σοβαρό θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να αντιστρέψουμε το συντομότερο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι δυνατό όταν έχει τον κόσμο του δίπλα του. Η διαιτησία και η αντιμετώπιση του ΑΠΟΕΛ από τους διάφορους φορείς τον τελευταίο καιρό δεν θα ήταν σε τέτοιο βαθμό αν το γήπεδο θύμιζε φρούριο σε κάθε αγώνα.  Όσο πιο γρήγορα καταφέρουν να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα της απουσίας του κόσμου και να το αντιμετωπίσουμε με αφοσίωση, τόσο πιο γρήγορα το κάθε γήπεδο που θα αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ θα θυμίζει αυτό που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να βλέπουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!