Η άγνοια επιβεβαιώνει το σημειωτόν

Τα όσα δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΚΟΑ περί άγνοιας για οποιοδήποτε αίτημα για παραχώρηση του Μακαρείου σταδίου από τον ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνει ότι τα πάντα όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα προχωρούν με αργά ρυθμούς. Από χτες είχαμε κάνει αναφορά για το ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι για το όλο θέμα αφού λανθασμένα υπάρχει παραπληροφόρηση και παρερμηνεία σε σχέση με τα όσα είπε ο Πετρίδης για το θέμα.

Οι σχετικές δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ:

«Δεν υπάρχει οποιοδήποτε επίσημο αίτημα. Έγιναν συναντήσεις με τον πρόεδρος του σωματείου, το οποίο είναι το αναγνωρισμένο σώμα, έγιναν επαφές διερευνητικού χαρακτήρα, παρουσίαση σχεδιασμού και συμφωνήθηκε πως όταν ολοκληρωθεί να έρθει ως επίσημο αίτημα»

Αν ήταν πρόσφατες αυτές οι συναντήσεις… 

«Όχι. Έχει χρόνια».

Αν ο ΚΟΑ είναι διατεθειμένος να το παραχωρήσει και αν γίνεται κάτι τέτοιο… 

«Δεν το έχουμε εξετάσει καν το θέμα, αφού δεν υπάρχει αίτημα. Ο ΚΟΑ είναι ανοιχτός στο να παραχωρήσει αθλητικούς χώρους, αν υπάρχει αίτημα που αιτιολογείται. Ο ΚΟΑ ακολουθεί δημόσιες συμβάσεις. Δεν είναι ιδιωτικός τομέας».

Αν υπάρχουν διαβεβαιώσεις για να μπορεί παραχωρηθεί το Μακάρειο…

«Δυνατότητα υπάρχει να παραχωρηθεί σε οποιοδήποτε έχει δικαιολογημένο αίτημα. Δεν υπάρχει όμως τίποτα επίσημο».

Αν είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο… 

«Υπάρχει ένα τεράστιο θέμα αφού το Μακάρειο εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό σωματείων και ομοσπονδιών. Είναι ένας τεράστιος αριθμός αθλητικών φορέων. Όταν και εφόσον έχουν αίτημα θα δούμε αν μπορούμε να το παραχωρήσουμε σε οποιοδήποτε φορέα το αιτηθεί. Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Δεν έχει ζητηθεί από την αρμόδια υπηρεσία να εξετάσει το θέμα. Έγιναν συναντήσεις, τότε με τον Χριστόφορο Ποταμίτη όταν ήταν στην προεδρία του ΑΠΟΕΛ και με τον Πρόδρομο Πετρίδη, στην προηγούμενη του θητεία. Είναι όλες συζητήσεις ανεπίσημες και διερευνητικού χαρακτήρα. Δεν υπάρχει τίποτε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!