Η άγνωστη Ρόζενμποργκ και οι συγκρίσεις

Καθώς πλησιάζουν οι καθοριστικοί αγώνες με τη Ροζενμποργκ οι οπαδοί μας προσπαθούν να εκτιμήσουν το βαθμό δυσκολίας που θα έχει η σειρά αγώνων με την πρωταθλήτρια Νορβηγίας. Η πιο εύκολη επισήμανση που μπορεί να γίνει είναι πως η Ρόζενμποργκ ειναι σαφώς πιο έτοιμη από τον ΑΠΟΕΛ αφού το πρωτάθλημα στη Νορβηγία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια αρκετές Σκανδιναβικές ομάδες γεγονός που μπορεί να θεωρηθεί χρήσιμο αφού όλες έχουν κοινά χαρακτηριστικά. – Κοπενγχάγη, Άαλμποργκ, Μίντιλαντ, Ελσίνκι και Άαλεσουντ ειναι οι ομάδες που βρέθηκαν στο δρόμο μας αλλά οι οποιεσδήποτε συγκρίσεις και αν γίνουν δεν είναι χρήσιμες στο να διαπιστωθεί η δυναμικότητα της Ροζενμποργκ.

Ίσως η πιο θεωρητική αλλά χρήσιμη σύγκριση να είναι αυτή που σχετίζεται με τις Ροζενμποργκ, Οντ, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΠΟΕΛ! Το επίπεδο του Νορβηγικού πρωταθλήματος σε σχέση με το κυπριακό ή και το ελληνικό ίσως να μπορεί να αποτυπωθεί μέσα από τις πρόσφατες αναμετρήσεις του ΠΑΣ με την Οντ. Πρόκειται για την ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θεση της βαθμολογίας σήμερα και που αποκλείστηκε από τα Γιάννινα προ ημερών. Αυτό έγινε μετά από μπόλικο σασπένς αφού στον πρώτο αγώνα τα Γιάννινα θριάμβευσαν με 3-0 αλλά στη Νορβηγία ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση οπου ένα γκολ έφερε την πρόκριση (3-1).

Εννοείται ότι η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ δεν αρκείται σε αυτά και μέσω της λεπτομερούς ανάλυσης θα είναι γίνει πιο εύκολο στους παίκτες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρώτου αγώνα. Τουλάχιστον αυτό είναι το πλανο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!