Η αλήθεια για τον αγώνα της Κυριακής

Ο αγώνας του Τσιρείου πλησιάζει και παρόλο που μεσολαβεί ο επαναληπτικός του κυπέλλου, η προσοχή όλων είναι για το τι θα συμβεί την Κυριακή.  Η ομάδα μας  μοιράζεται πλέον την κορυφή με τον Απόλλωνα με την ομάδα του Κίρζη να πλεονεκτεί στην ισοβαθμία.

Η ρεαλιστική προσέγγιση είναι ότι πρόκειται για αγώνα που θα κρίνει πάρα πολλά έστω και αν επιχειρείται να σταλεί το μήνυμα ότι υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι το τέλος.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο και παράλληλα να αποτραπεί από τον ΑΠΟΕΛ είναι να φύγει ηττημένος από το Τσίρειο.

Και αυτό γιατί σε ένα τέτοιο σενάριο η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Όπως είναι γνωστό οι υπόλοιπες ομάδες του γκρουπ επιθυμούν την αποκαθήλωση μας από την κορυφή, οπότε οι οποιεσδήποτε απώλειες βαθμών για τον Απόλλωνα θα είναι απίθανες.

Όση πίεση και αν δημιουργεί το πιο πάνω ρεαλιστικό σενάριο πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους και κυρίως στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Η ομάδα έμαθε να ζει κάτω από την αφόρητη σε κάποιες περιπτώσεις πίεση και ο τρόπος που αντέδρασε την προηγούμενη φορά στο Τσίρειο αποτρέποντας το -4 πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X