Η αλήθεια για τον επαναληπτικό

Εθελοτυφλούν όσοι περιμένουν να δουν έναν πολύ διαφορετικό ΑΠΟΕΛ σε σχέση με αυτόν που είδαμε στα φιλικά και στον πρώτο αγώνα με την Ντούντελανζ. Η προβληματική αμυντική λειτουργία της ομάδας και τα υπόλοιπα αγωνιστικά ζητήματα δεν μπορούν να λυθούν σε ουσιαστικό βαθμό μέσα σε 4-5 μέρες και με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός που έγινε σε συνδυασμό με τους αστάθμητους παράγοντες των τραυματισμών έφεραν σε χρόνο ρεκόρ τον ΑΠΟΕΛ σε μια οριακή κατάσταση και οι ευθύνες για αυτό είναι ξεκάθαρες. Ξεκινούν και τελειώνουν στην επιτροπή προγραμματισμού.

Παρόλα αυτά ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να προκριθεί!

Έστω και με μια υποφερτή βελτίωση μπορεί και πρέπει να περάσει από το Λουξεμβούργο. Μπορεί να εκνευρίζει τους απαιτητικούς οπαδούς μας αλλά απαιτείται υπέρβαση.

Ο προπονητής θα πρέπει να αποφύγει τις λανθασμένες επιλογές στον καταρτισμό της 11αδας και όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να παίξουν σαν  να είναι ο τελευταίος τους αγώνας.

Η νωθρότητα και νευρικότητα που έδειξαν όχι μόνο στο πρώτο 20λεπτό αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου αγώνα απαγορεύεται. Και αυτό γιατί αν επαναληφθεί το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό για τον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X