Η αλήθεια για τον Καρλάο

Μετά από ένα διάλειμμα στα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν αμφίβολη την παρουσία του Καρλάο στον ΑΠΟΕΛ και τη νέα χρονιά, είχαμε από χτες ένα νέο κύκλο με συνέντευξη του ιδίου σε ιστοσελίδα της χώρας του. Ουσιαστικά ο μάνατζερ του παίκτη επιχειρεί με κάθε τρόπο να του εξασφαλίσει ένα νέο και καλύτερο συμβόλαιο αφού αν δεν γίνει φέτος αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί του χρόνου.

Ο Καρλάο όμως δεν μένει ελεύθερος και σε περίπτωση που οποιαδήποτε ομάδα πειστεί να επενδύσει στον Βραζιλιάνο αμυντικό θα πρέπει να αποζημιώσει τον ΑΠΟΕΛ. Το ποσό της αποζημίωσης ανέρχεται στις 300 χιλιάδες ευρώ και αυτό είναι καθορισμένο βάση συμβολαίου αλλά και σχετικών κανόνων της διεθνούς ομοσπονδίας. Η τελευταία προβλέπει ότι οποιοσδήποτε παίκτης άνω των 28 με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας μπορεί να μείνει ελεύθερος αν καταβάλει στην ομάδα του το ποσό των συνολικών ετήσιων μεικτών απολαβών της τελευταίας χρονιάς.

Αυτά είναι τα δεδομένα για την περίπτωση του καλύτερου μας αμυντικού ο οποίος και αν ακόμα αποφάσισε ότι θέλει να κυνηγήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο θα πρέπει να πείσει την οποιαδήποτε ομάδα να δαπανήσει ένα αξιοσέβαστο ποσό για χάρη του.

Η σχετική τοποθέτηση της πλευράς του Καρλάο:

Το μέλλον σου είναι ακόμα στην Κύπρο;
“Είχα επαφές με κάποιους συλλόγους για να δω την κατάσταση. Είναι σύλλογοι από Ευρώπη, Ασία και Βραζιλία. Θα πάρω λίγο χρόνο να σκεφτώ όταν τελειώσει το πρωτάθλημα για να πάρω τη σωστή απόφαση και να επιλέξω μια νέα πρόκληση”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!