Η αλήθεια για τον Καβενάγκι

Ένα από τα βάσιμα ερωτήματα που προκύπτουν με βάση τα όσα συμβαίνουν καθημερινά στον Αρχάγγελο είναι αν και πότε θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Καβεναγκι.  Η συμπερίληψη του Αργεντινού στην αποστολή με την ΑΕΚ έδωσε την εντύπωση ότι ο Αργεντινός είναι έτοιμος αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι αυτή που είχαμε τονίσει και τότε, ότι είναι άγνωστο αν και πότε θα επιστρέψει.

Αυτό επιβεβαιώνεται και μεσα από τις δηλώσεις των αρμοδίων αφού με όσο πιο έμμεσο αλλά και ξεκάθαρο τρόπο σκιαγραφούν το μέγεθος του προβλήματος. Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένως το πρόβλημα του παίκτη είναι τέτοιο που και όταν ακόμα επιστρέψει δεν θα μπορεί να αγωνιστεί σε ολόκληρο αγώνα αφού κάτι τέτοιο διατρέχει σοβαρό κίνδυνο επιδείνωσης της κατάστασης.

Μοιραία θα τεθεί και το ερώτημα τόσο για τον Καβενάγκι όσο και για τον ΑΠΟΕΛ το αν και πως μπορεί να ξεπεραστεί το χρόνιο πρόβλημα στο χόνδρο και αν ο τρόπος αυτός δεν δημιουργεί άλλα προβλήματα.

Η σχετική δήλωση του Πετεβίνου:

«Ο παίκτης σαφώς και νιώθει καλύτερα. Από κει και πέρα δεν θα πιέσουμε τον ποδοσφαιριστή, αποφασίστηκε εξ’ αρχής ότι θα πάει με τον πιο συντηρητικό τρόπο για να μας βοηθήσει όσο γίνεται στις επόμενες αγωνιστικές. Όταν κριθεί από το ιατρικό επιτελείο και από τον ίδιο να κάνει το επόμενο βήμα θα το πράξει. Το θέμα της χονδροπάθειας αφορά πολλούς ποδοσφαιριστές, υπάρχουν και άλλοι στο ΑΠΟΕΛ. Το θέμα είναι σε πιο βαθμό είναι και να στερεί σε κάποιον να αγωνιστεί. Είναι ένα πρόβλημα που χτίζεται μέσα από τον χρόνο. Λόγω των συνεχόμενων αγώνων τον επηρέασε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X