Η αλήθεια για τους αγώνες που έρχονται

Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαϊδέψουμε τα αυτιά των οπαδών μας που νομίζουν ότι η ομάδα μας στη σημερινή της κατάσταση μπορεί να κοντράρει την Ντόρτμουντ. Και να μην υπήρχαν τα πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών η αποστολή των παικτών θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό όπου θα αποσπάσουμε μια τιμητική ήττα.

Η γραμμή μεταξύ ρεαλισμού και ηττοπάθειας πρέπει να είναι ξεκάθαρη και είναι για αυτό που αν η γερμανική ομάδα παρουσιαστεί αγνώριστη και της κλέψουμε βαθμό θα είναι ένα ποδοσφαιρικό θαύμα.

Μοιραία τίθεται το ερώτημα αν πρέπει αυτοί που θα αγωνιστούν να ξεσκιστούν με κίνδυνο να μεγαλώσει η λίστα των τραυματιών ή και να πάνε καταπονημένοι στο ντέρμπι με την Αεκ.

Πρόκειται για ένα ακαδημαϊκό περισσότερο ερώτημα που επιχειρούν να το απαντήσουν οι οπαδοί μας.

Αυτό όμως αφορά τους παίκτες οι οποίοι δεν πρόκειται να κάνουν την παραμικρή οικονομία δυνάμεων την Τρίτη. Η λάμψη του Champions League και τα κίνητρα είναι τέτοια που συνεπαίρνει τους πάντες.

Ίσως ο μόνος που μπορεί να περιορίσει κάπως τους πιθανούς κινδύνους είναι ο Δώνης. Ο προπονητής μας ξέρει πόσο επικίνδυνη είναι για την ομάδα η παρατεταμένη απουσία παικτών και λογικά δεν θα πρέπει να ρισκάρει τη συμμετοχή οποιουδήποτε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X