Η αναγκαία υπενθύμιση

Η πορεία του ΑΠΟΕΛ από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα είναι ομάδας που προσπαθεί με κάθε τρόπο να χάσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει λόγος να παραθέσουμε αριθμούς και αποτελέσματα τα οποία επιβεβαιώνουν τη διαπίστωση. Είναι επίσης παραδεκτό ότι επιβιώνουμε λόγω των ατομικών εξάρσεων και ποδοσφαιρικής κλάσης συγκεκριμένων παικτών αλλά και γιατί ο Απόλλωνας είναι ένα κλικ πιο προβληματικός.

Η κατάσταση όμως παραμένει οριακή και είναι για αυτό που η τελευταία αναμέτρηση με τον Απόλλωνα χρίζει σωστής προσέγγισης.

Ο Τραμετσάνι και όχι μόνο επικαλείται τα αποτελέσματα με το βασικό μας ανταγωνιστή προκειμένου να δικαιολογήσει την τρομερή αδυναμία του ΑΠΟΕΛ να κερδίσει μια σειρά από άλλους αγώνες.

Πράγματι εναντίον της ομάδας του κάττου καταφέραμε όσα δεν πετύχαμε πέρσι.

Αυτό όμως δεν εγγυάται ότι θα κερδίσουμε στις 4 Μάϊου και κυρίως δεν εγγυάται ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Είναι σημαντικό να φρεσκάρουμε λίγο και την μνήμη μας. Ο θρίαμβος στο Τσίρειο στην τελευταία αναμέτρηση ήρθε επειδή για δεκαπέντε λεπτά (60-75) ο Τάμαρι έκανε τα δικά του. Μέχρι τότε η ομάδα μας αμυνόταν καλά αλλά αδυνατούσε να κάνει τελική της προκοπής.

Προσοχή λοιπόν αλλά και σωστή αντίληψη της κατάστασης ενόψει του αγώνα που θα κρίνει πολλά όσον αφορά το παρόν και μέλλον του ΑΠΟΕΛ αλλά πολλών στον Αρχάγγελο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!