Η ανάκριση των Ιταλών

Οι Τέτι και Τραμεζάνι παρουσιάστηκαν σήμερα στους αθλητικογράφους από τον Πρόδρομο Πετρίδη η παρουσία του οποίου πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Και αυτό γιατί οι Ιταλοί μετά τις αρχικές τοποθετήσεις τους δέχτηκαν μια πρώτη βροχή εύλογων ερωτημάτων…

Οι τοποθετήσεις του Τέτι

«Καλημέρα. Να με συγχωρέσετε που δεν μιλώ τα ελληνικά. Ανυπομονώ να δουλέψω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Θέλω να αποδείξω πως αξίζω αυτή τη ευκαιρία. Θα σέβομαι τη κουλτούρα της χώρας που δουλεύω. Όλα θα αποδειχθούν στο γήπεδο αρα λίγα λόγια και πολλές πράξεις»

«Όταν ήρθα εδώ μου είπε ο Πρόεδρος να δουλέψω σκληρά. Θα αφήσω το δικό μου αποτύπωμα. Η πρώτη απόφαση μου είναι ο Πάολο Τραμεζάνι. Έχει δουλέψει σε ΤΟΠ επίπεδο. Γνωρίζει τι σημαίνει πίεση. Είναι η καλύτερη επιλογή για εμάς. Ένας άνθρωπος που ξέρει να ανταποκρίνεται στη πίεση. Ένας προπονητής που δούλεψε στην Ελβετία και τη Σιον αλλά και στην Εθνική Αλβανιάς.

«Έτσι όλα κρίνονται στο γήπεδο και εκεί θα τα δείξουμε»

Οι τοποθετήσεις του Τραμεζάνι

«Καλημέρα σε όλους. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Τέτι για την ευκαιρία. Ξέρω πολύ καλά που είμαι. Ξέρω πολύ καλά τους παίκτες που έχω. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα που βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα»

«Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα. Αυτό έχω κάνει σε όλες τις ομάδες. Θέλω να δώσω στην ομάδα το πνεύμα να έχουμε ψυχή, να παίζουμε σαν μια ομάδα που θα τη χαίρεται ο κόσμος μας»

Ερωτήσεις στον Τeti:

Ποιες είναι οι προτεραιότητες του στο ΑΠΟΕΛ;

«Η προτεραιότητα μου είναι ναι βοηθήσουμε όλους. Να δουλέψουμε όλοι, έχω μιλήσει για τον Κωστή στον Πάολο πως πρέπει να μείνει και να βοηθήσει»

Γιατί ο Τραμεζάνι που είναι άπειρος στον πρωταθληματισμό;

«Δεν είναι σημαντικό το cv. Αλλά να δείχνεις μέσα στο γήπεδο. Ξέρει από ποδόσφαιρο και πως διαχειρίζεται τη πίεση. Τον ξέρω τον έχω δει»

Ερώτηση στον Τραμεζάνι

«Ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσεις είναι να μάθεις την ιστορία της ομάδας. Θέλω να έχει τη κατοχή, ισορροπία και να είναι επιθετική. Θέλω οι παίκτες μου να είναι σίγουροι. Έχω παίξει και διαφορετικά και με τρεις αμυντικούς αλλά τώρα θα συνεχίσουμε όπως ήμασταν (εννοεί τακτικά)»

«Η πίεση είναι μέρος της δουλειάς μου. Είμαι ευχαριστημένος που έχω 10 μέρες να δουλέψω. Δεν πρόκειται να αλλάξω πολλά.

Ερώτηση σε Τέτι: Τι θέλετε να κρατήσετε στο ΑΠΟΕΛ, τι να αλλάξετε και πως θέλετε να γίνει με τον Τramezzani;

«Είμαστε στην αρχή. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Θέλω την καλή οργάνωση, θέλω να βελτιώσω όσους δουλεύουν εδώ. Να βελτιωθεί το σκάουτινγκ τόσο εγχώριο και διεθνώς»

Ερώτηση για τον… αλβανικό αετό σε Τramezzani.

«Τι θέλεις να σου πω για αυτό. Δεν έχω κάτι να πω. Είμαι εδώ για να μιλήσω για το ΑΠΟΕΛ. Σήμερα είναι φανταστική μέρα για μένα»

Ερώτηση στον Tramezzani για την αμυντική λειτουργιά που είναι ευάλωτη…

«Όταν μιλούμε για την άμυνα μπλέκουμε όλη την ομάδα. Πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες τι θα κάνουν ανα πάσα στιγμή»

Το σύστημα που χρησιμοποιεί;

«Θα προσπαθήσω να βρω τις λύσεις. Θα κρατήσω τους 4 πίσω αλλά και κάποιες φορές με τριάδα».

Γνωρίζεις το ροστερ του ΑΠΟΕΛ, μπορείς να εφαρμόσεις αυτά που θέλεις;

«Ναι, είμαι απόλυτος γι΄ αυτό»

Ερώτηση σε ΤΕΤΙ: Θα είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος για μεταγραφές; 

«Θα αναλαμβάνω την ευθύνη σε ό,τι κάνω. Θέλω να δώσω την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες. Ορισμένοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση αλλά θα τους δώσουμε τον χρόνο τους»

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!