Η ανάληψη ευθυνών

Το εμπόδιο της Πάφου ξεπεράστηκε με τρόπο που δεν ικανοποιεί ιδιαίτερα τους απαιτητικούς οπαδούς μας αλλά ούτε και τον Ντολ ο οποίος σχολίασε τις αδυναμίες μετά τον αγώνα. Αν είναι παρήγορο στο πίσω μέρος του μυαλού όλων στον Αρχάγγελο βρίσκεται ο αγώνας της Πέμπτης.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει με ή χωρίς καλή απόδοση να κερδίσει την Ντούντελανζ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει αυτό που είπε ψες και ο Ντε Βινσέτι. Να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί οι παίκτες.

Ο Αργεντινός είπε διάφορα σχετικά αλλά και για το πως ο ίδιος αντιλαμβάνεται τα διάφορα..

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Κανένας δεν ξεχνά το ποδόσφαιρο, αυτό που χρειάζομαι είναι ρυθμό και παιχνίδια. Η ομάδα ήταν καλή αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης, είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς”.

“Ήμασταν φαβορί και εδώ με τη Ντούντελανζ αλλά χάσαμε. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Με νίκη θα είμαστε κοντά στην πρόκριση και αυτός ήταν πάντα ο στόχος μας. Πάμε να κερδίσουμε”

“Ελπίζω ότι μάθαμε από την ήττα στο ΓΣΠ. Ήταν ένα παιχνίδι στο εκατομμύριο… Ελπίζω ότι μάθαμε. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε, δεν μας ενδιαφέρει πως. Θέλουμε ένα γκολ για να κερδίσουμε. Είναι η περηφάνια μας, το όνομά μας. Πρέπει να κερδίσουμε  δεν έχουμε επιλογή”

“Από το ξεκίνημα του ομίλου θέλαμε την πρόκριση. Ξέραμε ότι είμαστε καλύτεροι από την Καραμπάχ, το αποδείξαμε. Με την Σεβίλλη είναι πολύ δύσκολο. Με τη Ντούντελανζ πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μας, πρέπει να κερδίσουμε”

“Eίμαι έτοιμος, ελπίζω ότι θα παίξω με τη Ντούντελανζ. Είμαι έτοιμος εδώ και καιρό, αποφάσισες κάτι διαφορετικό και το σέβομαι. Όλοι θέλουν να παίξουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ακόμα και ο προπονητής!”

“Ξεκίνησα καλά τη σεζόν, μετά έγιναν κάποια πράγματα. Όταν έρχεται νέος προπονητής, τα πράγματα αλλάζουν. Είναι φυσιολογικό. Μετά είχα τον τραυματισμό που πιστεύω ότι ήταν κυρίως ψυχολογικό θέμα. Δεν είναι φυσιολογικός ο τρόπος που τραυματίστηκα, ήμουν πολύ άτυχος”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!