Οι… άγγελοι των Χριστουγέννων!

Όλα τα μικρά παιδιά περιμένουν τον Άγιο Βασίλη! Υπάρχουν όμως και τα… μεγάλα παιδιά που περιμένουν τις Αγιοβασιλίτσες! Τις βρήκαμε σε Ελλάδα και εξωτερικό και σας τις παρουσιάζουμε. Έτσι για τα… Χρόνια Πολλά!

Τι κάναμε για εσάς; Μαζέψαμε τις πιο… καυτές Αγιοβασιλίτσες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και σας τις παρουσιάζουμε στο πιάτο σας!

Ας ξεκινήσουμε…

Ποδαρικό μας κάνει η πολυαγαπημένη μας Δήμητρα Αλεξανδράκη… Είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχουμε από την εγχώρια αγορά!

Και αφού πήρατε την πρώτη γερή δόση με την Δήμητρα, (δεν τελειώσαμε μαζί της έχουμε και bonus στο τέλος) συνεχίζουμε με ένα κορίτσι που κατάγεται από την Ελλάδα, αλλά κάνει καριέρα στην Αγγλία. Ο λόγος για την Γεωργία Κουσουλού!

Και λίγο πριν… βγούμε στον αέρα, έσκασε και η φωτογράφιση της Ζέτας Μακρυπούλιας και προλάβαμε να την βάλουμε στο θέμα αυτό που διαβάζετε αυτή τη στιγμή… Θα ήταν μεγάλη απώλεια!

ζ2.jpg

ζ3.jpg

ζ1.jpg

Λίγες αλλά καλές! Και τώρα ώρα να περάσουμε στα… κορίτσια που θα μας κάνουν παρέα σε κάποιο κλαμπ και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Η πασίγνωστη στην Αθήνα χορεύτρια, Έλενα Μαντζουράνη, έχει τον τρόπο της να… κολάζει ακόμα και σε στολή Άγιου Βασίλη!

Δεν θα μπορούσαμε όμως να αφήσουμε παραπονεμένους εκείνους που… αγαπούν τις ξανθιές. Έτσι έχουμε και για εσάς, την Αναστασία Γιούσεφ που επίσης μας ξεσηκώνει πάνω στις μπάρες!

Ποιος είπε όμως ότι μόνο στην Ελλάδα έχουμε τέτοια; Και στην Κύπρο, με την τραγουδίστρια Έλενα Παναγή να έχει την δική της στιγμή στα κόκκινα.

Κλείνοντας με την Αγιοβασιλίτες από την Ελλάδα, η Juliet Emenu. Μπορεί να μην είναι Ελληνίδα, όμως ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη… Η μαύρη «γαζέλα» της πόλης!

Ήρθε η ώρα να περάσουμε και στα του εξωτερικού… «Καυτή» Αγιοβασιλίτσα είναι η Emily Ratajkowski!

Για να μείνουμε λίγο ακόμα όμως στο μελαχρινό, που προσωπικά το αγαπώ περισσότερο, θα περάσουμε στην σέξι Ashley Sky που έβαλε την στολή της και μπήκε στο μπάνιο…

Έχουμε κάτι σε ξανθό και στις ξένες… Συγχωρέστε μας όμως, γιατί η Ρίτα Όρα είναι μια… ασπρόμαυρη Αγιοβασιλίτσα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!