Η ανοικτή πληγή των μυϊκών τραυματισμών

Το θέμα των μυϊκών τραυματισμών ήταν και παραμένει ανοικτή πληγή για τον ΑΠΟΕΛ με τους εκάστοτε χειρισμούς να μην δείχνουν αρκετοί για να βρεθεί μια λύση. Η στοχοποίηση και αντικατάσταση των κατά καιρούς αρμοδίων (γυμναστών, ιατρών, φυσιοθεραπευτών) ήταν η μια επιλογή που δεν έφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού το όλο θέμα είναι σύνθετο και με βαθύτερα αίτια.

Μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Καρλάο ο οποίος υποφέρει από θλάση η οποία μάλιστα δεν ανακοινώθηκε ποτέ.

Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για τελευταία φορά την 1η Οκτωβρίου με την Αλκή όταν αντικαταστάθηκε στο 48 λόγω ενοχλήσεων. Το δελτίο τύπου της 3ης Οκτωβρίου ενημέρωνε για τη θλάση του Μπερτόλιο ενώ για τον Καρλάο η αναφορά περιορίστηκε στο ότι ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Αυτό συνεχίστηκε μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου οπότε και υπήρξε νέα ενημέρωση ότι ο Καρλάο προπονήθηκε κανονικά. Παρόλα αυτά λίγες μέρες αργότερα επέστρεψε ξανά σε ατομικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Είναι προφανές ότι μεσολάβησε κάτι το οποίο οδήγησε τον παίκτη πίσω σε πρόγραμμα που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και ασκήσεις σε πισίνα. Το τι μόνο ο ίδιος και οι αρμόδιοι για την αποκατάσταση του το γνωρίζουν.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει σοβαρό πρόβλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!