Η άνιση μάχη με το χρόνο

Η προσοχή όλων έχει ήδη στραφεί στον 3ο προκριματικό όπου μας περιμένει η Βιτορούλ του Χάτζι. Οι πληροφορίες για τη δυναμικότητα της πρωταθλήτριας Ρουμανίας είναι τέτοιες που δημιουργούν βάσιμο προβληματισμό στο κατά πόσο ο ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να βελτιωθεί σε ουσιαστικό βαθμό μέσα σε πέντε μέρες, προκειμένου να μπορέσει ανταποκριθεί.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι ότι της λείπουν οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να προσδώσουν τα στοιχεία που της λείπουν.

Αναφερόμαστε στους Καρλαό, Σόουζα και Εφραίμ οι οποίοι κάνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να προλάβουν τον 3ο προκριματικό.

Πρόκειται για μια άνιση μάχη αφού όλες οι εκτιμήσεις λένε ότι κανείς δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στον πρώτο αγώνα ενώ ίσως να έχει κάποιες πιθανότητες ο Καρλάο στο επαναληπτικό.

Μπορεί λοιπόν ο Πετεβίνος να μας υπενθυμίζει συχνά πυκνά ότι η ιστορία γράφεται από τους παρόντες αλλά στην προκειμένη οι απόντες είναι τέτοιας εμβέλειας που ήδη γίνεται αντιληπτό ότι επηρεάζουν τη δυναμική και προοπτικές της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ είναι αναγκασμένος να παλέψει και να ελπίζει σε ατομικές υπερβάσεις. Όχι μόνο σε επίπεδο ποδοσφαιριστών αλλά και σε τεχνικής ηγεσίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X