Η απαραίτητη υπενθύμιση

Ο Απόλλωνας βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και το ζητούμενο για την ομάδα μας στον αγώνα με την ΑΕΛ είναι η πρώτη φετινή νίκη με αντίπαλο έναν από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Αν και βρισκόμαστε στην 24η αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ αγνοεί τη νίκη αφού δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τις δυο ομάδες της Λεμεσού αλλά και την ΑΕΚ.

Η νέα προσπάθεια γίνεται εν μέσω των αγώνων με την Αθλέτικ και η προσπάθεια ομαλής μετάβασής στην κυπριακή πραγματικότητα περιλάμβανε ακόμα και ένα βίντεο με τον Κρίστιανσεν να στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα προς παίκτες και οπαδούς.

Για να κερδίσουμε το πρώτο ντέρμπι θα πρέπει να δούμε συγκεκριμένα πράγματα από την ομάδα μας. Πρώτα από όλα οι παίκτες θα πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό αλλά διάθεση να κερδίσουν μια ομάδα και έναν προπονητή που θεωρεί ότι έχει βρει το αδύνατο μας σημείο.

Χωρίς πάθος για τη νίκη θα δυσκολευτούμε να κρύψουμε και την κούραση που υπάρχει από την υπερπροσπάθεια του Μπιλμπάο.

Τα πρέπει όμως δεν σταματούν εδώ αφού ζητούμενο είναι και ένα πλάνο που θα αναδείξει τα συν της ομάδα μας θα μας οδηγήσει στη νίκη. Η απουσία του Μιλάνοφ είναι σημαντική αλλά δεν μπορεί να είναι δικαιολογία ενώ θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε όσες φορές πρέπει απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (μαζί με τη δική μας).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X