Οι αποδεσμεύσεις και η πολυκοσμία στο κέντρο

Ο χρόνος πιέζει και οι αρμόδιοι με πρώτο και καλύτερο τον Δώνη πρέπει να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Τονίζουμε τον Δώνη και είμαστε αναγκασμένοι να θυμίσουμε ότι η επιτροπή προγραμματισμού απέτυχε επανειλημμένως. Η ομάδα μας τέσσερις μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου θα επιχειρήσει να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις που θα τις δώσουν την επιπλέον ώθηση που θα χρειαστεί μέχρι τον Ιανουάριο.

Η απόκτηση παικτών που θα συμπεριληφθούν στον κατάλογο Β είναι δεδομένο και η πρώτη αφορά όπως όλα δείχνουν τον Βούρο.

Επειδή οι νεαροί όσο ταλαντούχοι και αν είναι δεν έχουν παραστάσεις που έχει άμεση ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ απαιτείται και η απόκτηση παικτών με μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και ποιότητας.

Αναπόφευκτα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι από το ρόστερ και ο Βάντερ δεν αρκεί. Η πολυκοσμία στη μεσαία γραμμή φωτογραφίζει ως ένα βαθμό από που θα προέλθουν και οι υπόλοιπες αποχωρήσεις χωρίς αυτό να είναι βέβαια το μοναδικό κριτήριο.

Το γεγονός όμως ότι τόσο ο Σόουζα όσο και οι υπόλοιποι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στο short list του Δώνη είναι μέσοι, στέλνει το ανάλογο μήνυμα.

Εννοείται ότι υπάρχουν και εναλλακτικές επιλογές με ένα αυξανόμενο σε ένταση ρεύμα (οπαδικό περισσσότερο) που υποστηρίζει ότι πρέπει να θυσιαστεί ο Πάρντο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!