Η απόγνωση των μάντηων και η αντίστροφη μέτρηση

Τα όσα εξελίσσονται από την ώρα που κερδίσαμε την ΑΕΚ επιβεβαιώνουν τη δυσκολία των αντιπάλων να συμβιβαστούν με το ότι παραμείναμε στην κορυφή αλλά και το ότι είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε εκεί. Τα χαζά tweets των μάντηων και οι αντιδράσεις τους δείχνουν την κατάσταση πανικού στην οποία βρίσκονται.

Η ομάδα που ο Καπιτανής και η φατρία του σπρώχνει απροκάλυπτα έχει σφοδρά παράπονα και δυσκολεύεται να διαχειριστεί την ήττα. Το ίδιο δύσκολο θα της είναι να αποφύγει την παραδειγματική τιμωρία των παικτών της που έκαναν προκλητικές και ατεκμηρίωτες δηλώσεις.

Η λογική λέει ότι είναι θέμα χρόνο να βρουν υποστηρικτές στα social media με πιθανότερους συμπαραστάτες του αυθεντικούς χόχους.

Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση έχει καθήκον να προστατέψει το πρεστίζ της ομάδας με κάθε τρόπο παρασκηνιακά και επικοινωνιακά. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία όμως είναι να μην αφήσουμε τον πόνο τους να μας αποπροσανατολίσει.

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι λίγες ώρες μακριά και το σερί νικών θα συνεχιστεί μόνο αν πάμε συγκεντρωμένοι και βελτιωμένοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!