Η αποκαθήλωση που πληγώνει

Το ΑΠΟΕΛ εδραιώνεται βαθμολογικά και όχι μόνο ως ομάδα της δεύτερης εξάδας. Πρόκειται για κατάντημα που πληγώνει και το οποίο υπάρχουν ευθύνες. Κάθε αγωνιστική ζούμε ένα δράμα βλέποντας παίκτες και προπονητές να βολοδέρνουν μέσα στα γήπεδα. Ο ΑΠΟΕΛ έπαψε πια να είναι μια ομάδα αφού έγιναν τόσα πολλά στον Αρχάγγελο τα τελευταία χρόνια που δημιούργησαν ένα κλίμα άπραχτης και αδιαφορίας.

Μια σειρά αποφάσεων της διοίκησης Πετρίδη (δηλαδή του προέδρου) δημιούργησαν ένα θανατηφόρο κοκτέιλ που σκοτώνει καθημερινά το ΑΠΟΕΛ.

Δεν υπάρχει λόγος πλέον να υπενθυμίζουμε τα εγκληματικά λάθη που γίνονται εδώ και καιρό τα οποία μας έφεραν στη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος έχει δυο αγώνες με ομάδες του γκρουπ μας αλλά κανείς δεν ασχολείται πραγματικά με το τι θα γίνει περιστασιακά σε συγκεκριμένους αγώνες.

Το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος διχάζει αντί ενώνει, οι παικτές είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και το ΑΠΟΕΛ αποκαθηλώνεται από κάθε άποψη και κυρίως στις αντιλήψεις εχθρών και υποστηρικτών του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X