ΑΠΟΕΛ Vs Δόξα 1-2

Ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει να βρει τον πάτο αφού κατάφερε να χάσει και από τη Δόξα. Η ομάδα μας βρίσκεται στο -7 από την κορυφή και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο και μάλλον δύσκολα διαχειρίσιμο. Ο Κετσπάγια όχι μόνο αδυνατεί να βελτιώσει την ομάδα αλλά δείχνει να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την οποια αντίδραση.  Οι παίκτες έναν ακόμα αγώνα παρουσιάστηκαν επιπόλαιοι ενώ τα αμυντικά λάθη ήταν και πάλι τρανταχτά.

Τα αμυντικά άκρα και πιο συγκεκριμένα οι Σέρτζιο και Αντωνιάδης ήταν οι πρωταγωνιστές στα γκολ της Δόξας που με την τακτική της πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην πρώην έδρα μας.

Η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που θέλει τα πυρά να στρέφονται και προς τη διοίκηση αφού ο πολλές και σημαντικές λανθασμένες αποφάσεις έφεραν τον ΑΠΟΕΛ στη σημερινή κατάσταση.

Είναι για αυτό που σε έναν ακόμα αγώνα ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες από τους λιγοστούς οπαδούς μας που αψήφησαν το κρύο και πήγαν στο γήπεδο.

Για τον αγώνα δεν χρειἀζεται να πούμε και πολλά πράγματα. Ο ΑΠΟΕΛ του Κετσπάγια ήταν για ακόμα μια φορά ανούσιος, νωθρός και χωρίς αγωνιστικό πλάνο ή κάποιο που να μπορούσε να εφαρμοστεί. Η ισοφάριση στο 68 με γκολ του Σωτηρίου έδωσε την εντύπωση ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε τον αγώνα αλλά στις καθυστερήσεις το χέρι του Σέρτζιο έφερε το πέναλτι – γκολ.

Κίτρινες: Εφραίμ, Αμορίν

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Αμορίν, Αρτυματάς, Σέρτζιο, Αντωνιάδης (46΄ Αλεξάνδρου), Μοράις, Βινίσιους, Μακρίδης (46΄ Σωτηρίου), Εφραίμ, Βάντερ (67΄ Στίλιτς), Καβενάγκι

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!